BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İndirim çekini alan şubeye koşuyor!

Sınır çizgilerinin değer yitirdiği küreselleşen dünyamızda, AB kapsını zorladığımız şu günlerde İngilizce toplumların ortak dili haline gelmiştir.

Abone ol

Sınır çizgilerinin değer yitirdiği küreselleşen dünyamızda, AB kapsını zorladığımız şu günlerde İngilizce toplumların ortak dili haline gelmiştir.

Ne yazık ki halen birçok üniversitemizde İngilizce öğretimi gereken öneme sahip değil, ya da imkânsızlıklar nedeniyle yeterli düzeyde değildir.

Bu üniversitelerimizde okumakta olan öğrencilerimiz mezun olduklarında hayata önemli bir eksikle başlıyorlar. Ayrıca kariyer yapmak isteyen bu üniversitelerimizin öğrencileri için İngilizce, attıkları her adımda büyüyen bir sorun olmaya devam etmektedir.

British English 1974 yılından bu yana alanında verdiği eğitim ile her zaman en iyiye ulaşmayı hedeflemiş ve gösterdiği başarı ile de haklı bir gurura sahip olmuştur. 36 yıllık deneyimiyle Türkiye’de sadece İngilizce eğitimi veren tek dil okuludur.

British English dünyanın kabul ettiği en ünlü üniversitelerden Cambridge ve Oxford’un uyguladığı dil sistemini kapsamına almıştır.

Size eğitiminizin ilk gününden son gününe kadar belirlediğiniz hedef doğrultusunda rehberlik yapan, ihtiyaç hissettiğiniz her an sizin belirlediğiniz gün ve saatlerde birebir özel ders imkânı sağlayan eğitim danışmanlarımız ve alanlarında uzmanlaşmış sertifikalı formasyonlu öğretmen kadromuzla İngilizce artık sizin için '' yabancı'' dil olmaktan çıkıp, native speaker dediğimiz anadili İngilizce olan yabancı konuşmacılarla rahatlıkla iletişim kurabileceğiniz maillerinize cevap verebileceğiniz altyazısız film takip edebileceğiniz '' tanıdığınız'' bir dil olacak. Size İngilizce bilmediğiniz için kapanan tüm kapıları gelin birlikte açalım.

British English olarak vizyonumuz, kariyer sahibi olmak isteyen bireylere öncülük etmek, değişen ve gelişen dünyamızda başarıyı hedefleyenlere yardımcı olmaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

ADVERTORIAL