BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

İşte Cimbomun bombası!

Galatasaray'ın transfer bombası ortaya çıktı. Sarı Kırmızılılar İngiltere'den bir ismi transfer etti. Bakın o isim kim?

Abone ol

Galatasaray'ın transfer bombasının Harry Kewell olduğu ortaya çıktı. Avustralyalı ofansif orta saha oyuncusunun yarın İstanbul'a geleceği ve Galatasaray'la resmi sözleşme imzalayacağı belirtilirken, Adnan Sezgin de transferi doğruladı.

 

 Avustralyalı Harry Kewell Leed Forması altında Galatasaray'a karşı oynamıştı.

ÜSTÜNEL TRANSFERİ DOĞRULADI

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, anlaşmaya varıldığını açıkladığı Liverpool'un Avustralyalı oyuncusu Harry Kewell için, bu transferin kendilerini çok heyecanlandırdığını söyledi.


Haldun Üstünel, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi:


''Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız Harry Kewell'ın, Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum.''


Transferin gerçekleşmesinde Kewell'ın tecrübesi ve kariyerinin önemli rol oynadığını vurgulayan Üstünel, yarın akşam saatlerinde birlikte İstanbul'a geleceklerini belirtirken, ''2000 yılındaki başarıları tekrarlayacak bir kadro oluşturmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz'' ifadelerini kullandı.

HERRY KEWELL KİMDİR? 

22 Eylül 1978 doğumlu futbolcu, ofansif sol kanat oynuyor. Galatasaray'a transfer olmadan önce Liverpoll F.C.'da oynayan futbolcu daha önce de , Leeds United da görev almıştı. Leeds'deyken Galatasaray'a karşı da oynamıştı.

Harry Kewell'ın bu sene içinde yapılan transferler arasında en değerlisi olduğu söyleniyor.