BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İşte Afilli Yalnız Emre

İşte 'Afili Yalnızlık' klibiyle mizik kanallarına arz-ı endam eyleyen gizemli şarkıcı Emre Aydın

Abone ol

Ekim ayının başından beri müzik kanallarında 'Afili Yalnızlık' klibiyle arz-ı endam eyleyen Emre Aydın, radyo ve TV'lerde en çok dinlenen isimlerden biri oldu. Blue Jean'in yeni sayısında genç şarkıcı ile kapsamlı bir söyleyşi yer alıyor.

Emre'nin bir kaç saniye dışında hiç görünmedigi, sadece Şebnem Dönmez'in rol aldığı 'Afili Yalnızlık' klibinin senaryosu yönetmen Yon Thomas'a ait. Uzun vadede tutacağını düşündüğü albümünün kısa bir süre içinde geri dönüs alması ve bunun iyi bir şekilde olması bütün ekibi mutlu etmiş.

Müzik çalışmalarının yanı sıra edebiyatla da ilgilenen Emre Aydın, kışın yazdıklarını biraraya getirdiğı kitabını eğer bir aksilik olmazsa kısa zamanda yayınlayacak.

Popüler kültürün yavan kısmının söz ve müziği birbirinden ayırdığını belirten şarkıcı, bu durumun sadece Türkiye'de degil dünyada da böyle olduğunu ve insanların melodiyi yakaladıktan sonra işin diğer kısmına baktıklarını belirtti.

Kitaba geri dönecek olursak, adı herhangi bir değişiklik olmazsa "Anne Okuma Bunları" olacakmış ve dolayısıyla annesinin okumasını istemediği yazılarına yer verecekmiş.

Müzik kariyerine nasıl bir yön vereceksin diye sorduğumuzda Emre'nin yanıtı ne oldu "Bir öncekinden daha iyi bir iş yapmak. Doğru bildigim işi yapıp en geniş kitleye ulaşmak istiyorum; ama doğru iş yüzünden de hiç kimseye ulaşamayacaksam da varsın dursun."

Kaynak: hurriyet genç