BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Erzurumda blues rüzgarı

Türkiye'yi dolaşan Efes Pilsen Blues Festival Erzurum'da büyük ilgi gördü

Abone ol

Festival kapsamında Erzurum Palandöken Polat Renaissance Otel'de düzenlenen blues konseri, büyük ilgi gördü. Yüzlerce müzik severin izlediği ve renkli görüntülere sahne olan konser, modern blues dünyasının gözde isimlerinden Micheal Powers performansıyla başladı.

Dikkat çekici şovlarıyla öne çıkan Larry Garner Band ise, blues severlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Gece, akordiyon ustası ve tüm zamanların en neşeli parti topluluklarından Buckwheat Zydeco'nun enerji dolu performansı ile son buldu.

Saatlerce müzik eşliğinde dans eden blues severler, gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Türkiye ve Kıbrıs genelinde 19 farklı şehirde 22 konser verecek olan grup; 9 Kasım'da Samsun, 11 Kasım'da ise Trabzon'da blues severlerle buluşmuştu.

Blues konserleri Erzurum'dan sonra Diyarbakır, Kayseri, Konya, Ankara, Eskişehir, Bursa, İstanbul, Edirne, Çanakkale, İzmir, Denizli, Antalya, Gaziantep, Mersun ve Adana'da devam edecek. Konser öncesi Polat Renaissance Otel'de basın toplantısı düzenleyen Micheal Powers, Larry Garner Band ve Buckwheat Zydeco, Türkiye'de böylesine bir organizasyonda bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.