BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.409,83
HABER /  GÜNCEL

İşte Acunun boş kutu savunması

İNTERNETHABER'de yer alan ' Var mısın yok musun'da kutu boş çıktı' haberlerine Acun Ilıcalı açıklık getirdi.

Abone ol

Var mısın Yok musun'da Evren'in açtığı 19 numaralı kutu ortalığı karıştırdı. Yarışmada "boş kutu" vardı iddialarına Acun Ilıcalı açıklık getirdi. Acun, iddiaları yalanlarken isteyen herkese tüm kayıtları gösterebileceğini söyledi. 

İddialar Sidal'ın yarıştığı günde çekilen bir görüntüden ortaya çıktı. Yarışmanın finalinde içinde 500 bin olması gereken ve açılmayan kutu yanlışlıkla açılınca boş olduğu görüldü. Bir vatandaşın tespit ettiği bu durum video paylaşım sitelerinde jet hızıyla dolaşmaya başladı.

ACUN İDDİALARI YALANLADI

Bu iddialar üzerine Hürriyet'in sorularını cevaplayan Acun Ilıcalı , bu yaşananlara çok şaşırdığını belirterek "Biz her defasında kutulara, paraların yazıldığı farklı bir plaketler yapıştırırız. Bazen kutulardaki plaketlerler düşer. Bu daha önce de oldu. Noter huzurunda yapılan bir yarışmada hile yapmak mümkün değildir. Biz 10 yıllık emeğimizi çöpe atar mıyız. Neden böyle şeylere ihtiyaç duyuluyor anlamıyorum. Şüphesi olana tüm kayıtları gösterebilirim " dedi.

İŞTE YARIŞMADAKİ O ŞOK
ANLAR;
DEVAM SAYFASINDA...

[PAGE]




Son iki kutuya giren yarışmacı Sidal, Hamdi Bey'in 113 bin TL'lik teklifini kabul etti. Kutulardan birinde 500 bin diğerinde 300 TL vardı.

[PAGE]



Acun'un açtığı kutudan 300 TL çıkınca çıkınca stüdyo bayram yerine döndü. Sidal çığlıklar atarak sevincini gösterdi. Konfetiler atıldı, herkes Sidal'a sarılarak tebrik etti.

[PAGE]



Acun veda konuşması yaparken, arka planda görülen Metin, Evren'in kutusunu açtı. Ancak kutunun Evren tarafından açıldığı ekranda gösterilmedi. 500 bin TL olması gereken kutunun içi boştu ve Metin şaşkın gözlerle kutuya baktı.

[PAGE]

Normalde Acun kutuyu açtığında yaklaşık bir saniye sonrası diğer kutunun açıldığı gösteriliyordu. Ancak bu kez öyle olmadı. Akıllara acaba kağıt kutunun içine düştüğü için mi sorusu geldi..

[PAGE]




Görüntüler yaklaşık 2 saniye sürdü. Acun'un görüntüsü bir süre sonra kayboldu ve çalışanlardan biri olduğu tahmin edilen bir kişi Metin'e doğru koştu.

[PAGE]



Evren'in kutuyu açtığı an gösterilmemesi kafaları karıştırdı. Kağıt yere düşmüş olsa dahi Metin, neden seyircilere boş kutuyu hiç açılmamış gibi açarak gösterdi?  Her şartta böylesi bir son kutu açılışı daha önce hiç yaşanmamıştı.