BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.402,92
HABER /  MAGAZİN

Tamer Karadağlıdan ateşli öpücük

Eski eşiyle aynı dizide oynayan Tamer Karadağlı'dan ateşli öpücük sahnesi... Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Hanım'ı yalıya bırakan genç sevgili aslında izleyicinin yakından tanıdığı bir yüz.. Magazin turu..

Abone ol

Tamer Karadağlı "Ah Kalbim" adlı dizinin yeni bölümünde ateşli bir öpücük sahnesiyle ekrana gelecek.

Öpüşme sahnesinin çekildiği dizide, Tamer Karadağlı'nın ayrıldığı eşi ve kızı Zeyno'nun annesi olan Arzu Balkan da rol alıyor.

İŞTE O SAHNEDEN FOTOĞRAFLAR....

FİRDEVS HANIMIN YENİ SEVGİLİSİ İÇİN 6. SAYFAYA TIKLAYIN...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

FİRDEVS HANIM'I SABAHA           KARŞI ZİYAGİL YALISINA BIRAKAN       YENİ SEVGİLİ KİM?

[PAGE]

Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Hanım geç saatlerde genç bir sevgili tarafından yalıya bırakılıyordu. Ekranda o sevgiliyi henüz görmedik.. Genç sevgili aslında izleyicinin yakından tanıdığı bir yüz...

Aşk-ı Memnu dizisine yeni bir oyuncu katıldı, Firdevs Hanım'ın genç sevgilisi rolüyle...

Bu aslında izleyicilerin yakından tanıdığı bir sevgili... Yaprak Dökümü'nde Ferhunde'nin sevgilisi rolüyle tanıdığımız Nihat Alptuğ Altınkaya..

Altınkaya, artık Firdevs hanım'ın sevgilisini oynayacak. “Menekşe ile Halil" dizisiyle oyunculuğa adım atan, ardından “Yaprak Dökümü” ve “Dudaktan Kalbe”de rol alan Altınkaya, şimdi de Aşk-Memnu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

FİRDEVS HANIM'I ARABASIYLA YALIYA BIRAKAN SEVGİLİ

Aşk-ı Memnu’da son 3 haftadır, Nebahat Çehre’nin canlandırdığı Firdevs karakteri sabahın köründe evden çıkıp, gece yarısı geliyordu. Önümüzdeki bölümlerde Firdevs genç sevgilisiyle kızlarına yakalanacak.

Firdevs’in genç sevgilisini de Yaprak Dökümü’nün kötü gelini Ferhunde’nin yani Deniz Çakır’ın sevgilisi Nihat Alptuğ Altınkaya canlandıracak.