BIST 9.995
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.435,04
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da soğuk intihar!

Haliç dün gece korkunç bir intihara sahne oldu. Henüz nedeni tam olarak bilinmeyen intiharın detayları..

Abone ol

27 yaşındaki genç kadın Unkapanı Köprüsü'nden kendini Haliç'in soğuk sularına bıraktı

Edinilen bilgiye göre bir taksiyle saat 23.30 sıralarında Unkapanı Köprüsü'ne gelen Ümmü Gülsüm Akkuş, taksiden indikten sonra yaya olarak Aksaray yönüne doğru yürümeye başladı. Görgü tanıklarının iddiasına göre Akkuş, yanında bulunan sırt çantasını yere bırakarak köprü korkuluklarına çıktı. Köprü korkuluklarında yaklaşık 15 saniye bekleyen kadın, kendini denize attı.

Vatandaşların bakışları arasında denize düşen kadın 2 dakika içerisinde gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen deniz polisi, Akkuş'u aramaya başladı. 3 deniz botuyla aramalarını sürdüren polis, yaklaşık 20 dakika sonra genç kadını halata tutunmuş bir vaziyette buldu. Polis, kadını denizden çıkartarak bota aldı. Çok su yuttuğu belirlenen kadın, baygın olarak kıyıya getirildi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale teknede yapıldıktan sonra Akkuş, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Bunalıma girdiği belirtilen ve evli olan Akkuş, daha sonra Zeytinburnu Sante Plus Hastanesi'ne sevk edildi. Akkuş burada yoğun bakıma alınırken, polis, genç kadının neden intihar etmek istediğini araştırıyor.