BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da evinin odasını kadına kiraladı! Arkadaşıyla gelip dehşeti yaşattı

İSTANBUL'da odasını 37 yaşındaki kadına kiralayan 58 yaşındaki Bilal D. arkadaşıyla birlikte alkol alıp eve gelince savcılık oldu.

Abone ol

İstanbul Fatih’te yaşayan 58 yaşındaki Bilal D. evininin bir odasını Irak vatandaşı olan 37 yaşındaki Zülbeyt H.’ye bin 300 lira karşılığında kiraladı. Kira kontratı yapmayan Zülbeyt H. eve girerken bin 300 lirayı Bilal D.’ye verdi. Ancak aradan geçen birkaç günün ardından arkadaşı Mehmet T. ile eve gelen Bilal D., yeniden kira isteyince olanlar oldu.

Kirayı yeni verdiğini ve ay başından önce bir daha vermeyeceğini söyleyen Zülbeyt H. Bilal D. ve Mehmet T. nin saldırısına uğradı. Olayın ardından Zülbeyt H.’nin şikayetiyle gözaltına alınan Mehmet T. ile Bilal D. ise H.’yi suçladı. Bilal D. polise verdiği ifadede evini aslında Ali isimli bir kişiyle paylaştığını, Zülbeyt H.’nin de onun misafiri olduğunu söyledi.

‘Ali yoksa sen de git’
Arkadaşı Mehmet T. ile alkol aldıktan sonra eve gittiklerinde Ali isimli kişiyi görmediğini anlatan Bilal D., “Ali’nin nerede olduğunu sordum. Nerede olduğunu bilmediğini söyleyince ben de, ‘Ali yoksa sen de git’ dedim. Arapça bağırıp çağırmaya başladı. Sonra da masanın üzerinde duran meyve bıçağını alarak bize saldırdı” dedi.

"Dayanamayarak yumruk attım"
Mehmet T. ise ifadesinde arkadaşı Bilal D.’nin kendisini evine davet ettiğini ve gittiklerinde Zülbeyt H. ile karşılaştıklarını söyleyerek, “Bilal gitmesini isteyince, ‘Gitmiyorum’ diyerek hakaret etmeye başladı. Ben de dayanamayarak kendisine yumruk attım. Bu kez o da masanın üzerinde duran bıçağı alarak bize saldırdı. Beni sol kaşımın üzerinden yaraladı. Biz de evden ayrıldık” diyerek anlattı.

"Bıçağı bana salladı"
Milliyet'in haberine göre Zülbeyt H. ise alınan ifadesinde kirayı daha 4 gün önce verdiğini ancak ikilinin yeniden kendisinden kira istediğini söyleyerek, “Sarhoş olduklarını anladım. Daha sonra ikisi birden bana saldırdı. Mehmet T. cebinden çıkardığı bıçağı bana salladı ama isabet ettiremedi. Ben de kendimi korumak için onlara vurdum” ifadelerini kullandı. Alınan ifadelerin ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mehmet T. ve Bilal D. hakkında, “basit yaralama” suçundan dava açtı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Poşet bile taşıyamıyordu! Antalya'da karın ağrısıyla gitti gerçeği öğrenince şok oldu
Foto Galeri Poşet bile taşıyamıyordu! Antalya'da karın ağrısıyla gitti gerçeği öğrenince şok oldu Galeriye Gözat