BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul Gaziosmanpaşa'da binada patlama

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

İSTANBUL Gaziosmanpaşa'da bir binada, ilk belirlemelere göre, doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Abone ol

İSTANBUL Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi 922. Sokak'taki binanın birinci katında meydana gelen patlamanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada; saat 18.30 sıralarında birinci kattaki dairede 'doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldiği' ve olayda H.P. adlı bir kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Olay yerine hemen itfaiye, sağlık ve güvenlik ekiplerimiz sevk edilerek gerekli güvenlik önlemleri alınmış ve yıkılma-çökme ihtimaline karşı bina sakinleri de tahliye edilmiştir. Maddi hasar oluşan binada vücudunda yanıklar oluşan bir vatandaşımız sağlık ekiplerimizce GOP Taksim İlk Yardım Hastanesine sevk edilmiş, konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

İlk belirlemelere göre dairede bulunan kombiden sızan gaz H.P. isimli vatandaşın eve girmesiyle alev aldı ve patlamanın şiddetiyle evin duvarları yıkıldı.

Patlama nedeniyle sokaktaki 4 araçta maddi hasar meydana gelirken; moloz ve cam parçaları iş makinalarıyla toplandı.

Yaralı H.P.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken; polis, olayla ilgili çalışma başlattı.