BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SAĞLIK

İsme göre seks performansı

Bild Gazetesi, seksteki performansın kişilerin ad ve soyadlarına bağlı olduğunu yazdı.

Abone ol

ALMANYA numerologlara (sayı bilimciler) göre kişinin ad ve soyadındaki sesli harfler, o kişinin seks yaşamını ortaya döküyor. Sesli harflere puan veren numerologlar, A harfinin 1, U harfinin 3, E harfinin 5, O’nun 6 ve İ harfinin karşılığının 9 puan olduğunu belirttiler. Numerologlar, A, E, O, U ve İ’nin dışındaki diğer iki sesli haften ܒnün "U artı E", ֒nün de "O artı E" olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttiler.

Sesli harflerin bu rakamsal değerlerinin ışığında kişiler, isimlerini aşağıdaki örneğe bakarak yorumlayabilirler:

NASIL HESAPLANCAK

Kişinin adı Mehmet Örnek: "Mehmet"te iki E harfi var. Soyadı "Örnek"te ise Ö ve E var (Ö yerine O artı E konulacak). Buna göre kişinin adındaki sesli harflerin sayısal değeri şöyle olacak: 5+5+6+5+5= 26.

Sonuç iki haneli olduğu için bu kez 2+6 toplancak. 2+6= 8.

Bu durumda Mehmet Örnek isimli kişi, 8 numaralı değerlendirmeye dahil oluyor.

SAYILARIN ANLAMI

1. Hızlı Romantizmi pek sevmiyor. Hemen işe koyuluyor ve yatakta patron olmaktan hoşlanıyor. Hızlı seksi, riskli yerlerde seksi (mesela soyun odasında) seviyor.

2. Duygusal Duyguları ön planda. Tadını çıkarıyor. Saatlerce romantik olabiliyor, yatakta masaj yapıyor. Seks sırasında mum ışığı ve şampanya tercih ediyor.

3. Yenilikçi Devamlı pozisyon değiştiriyor. Sekste değişikliği, yeniliği seviyor. Seks sırasında değişik karakterler sergiliyor. Bir azgın, bir uysal.

4. Tecrübeli Klasik pozisyonları tercih ediyor. Yatakta alışılagelmişin dışına çıkmıyor. Haz aldığı oyunların keyfini çıkarıyor.

5. Deneyci Her şeyi denemek istiyor. Yeni pozisyon, aşk oyunları vs. Seks oyuncaklarını ve değişik kokulu yağları tercih ediyor. Kelepçe bile kullanıyor.

6. Duyuları kullanıyor Partnerinin vücudunun her bölgesini keşfediyor. İpek tüllerle, tüylerle ve yağlarla sevişmeyi seviyor.

7. Sınırsız Çok ihtiraslı. Başkalarının uygun bulmadığı (örneğin grup seks, kelepçeli oyunlar) şeyleri denemekten kaçınmaz.

8. Kendinden geçen Dayanıklı, güçlü, ateşli. Nabzın hızlı atmasını seviyor. Sonra aşırı yorgunluk hissediyor. Tantra, Kamasutra hayranı.

9. Fısıldayıcı Sert seks onun işi. Seks isteklerini kulağa fısıldıyor, ama yatakta hayal kırıklığına uğratmıyor.


nethaber