BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Fenerin gizli operasyonu

Fener'in Sol Campbell için aylar önce çok gizli bir operasyon yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

Sarı - lacivertli yönetim, İngiliz futbolcu ile yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından ön protokol imzaladı. Ancak şampiyonluğun kaçması, Daum ve Yıldırım'ın ayrılma kararları transferin noktalanmasını uzattı

Gelecek sezona muhteşem bir kadroyla girmek için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Fenerbahçe'nin, transfer gündeminde bulunan Sol Campbell'ı aylar önce gizlice İstanbul'da ağırladığı öğrenildi.
Sarı - lacivertli yönetimin lig yarışı sürerken, Arsenal'in ünlü savunma oyuncusunu menajeriyle birlikte özel bir uçakla Sabiha Gökşen Havalimanı'na getirdiği bildirildi.

Fenerbahçeli yöneticilerin karşıladığı Sol Campbell'a önce İstanbul'un gezdirildiği, İngiliz futbolcunun kafasındaki tüm soru işaretlerinin ortadan kaldırıldığı ve ön protokol imzalandığı belirtildi.

Teknik Direktör Daum'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı - lacivertli yönetimin, şampiyonluğun kaçması ve ardından Alman hocanın takımdan ayrılma kararı vermesinden sonra İngiliz oyuncunun transferine noktayı koyamadığı bildirildi. Yeni gelecek teknik adamın onayını almadan Sol Campbell'a resmi imza attırmayan Fenerbahçe'nin, transfer için kararını bu hafta içinde vereceği belirtildi. Bu arada İngiliz oyuncu için başta İtalya'nın Milan kulübü olmak üzere birçok takımın devreye girdiği öğrenildi.