BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Atlas Jetten yeni sefer

Atlas Jet, seferlerini çeşitlendiriyor. Firma Kahramanmaraş- İstanbul seferlerine başladı.

Abone ol

Atlas Jet, Kahramanmaraş- İstanbul seferlerine başladı. Firmaya ait ilk uçak bugün 06.25'te 90 yolcusuyla birlikte İstanbul'a hareket etti. Uçakta Gaziantep'ten gelen 13 yolcu ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından davet edilen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

KATSO Başkan Vekili Sermet Çuhadar, yaptığı açıklamada, İstanbul hatlarına büyük ilgi olduğunu, ancak bu ilginin sürmesi gerektiğini söyledi. İlginin devam etmesi için işadamlarının ve halkın seferlere sahip çıkması gerektiğini ifade eden Çuhadar, ''Seferlere ilginin devam etmesi için herkese görev düşüyor'' dedi.

KATSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu ise İstanbul seferlerinin başlamış olmasının Kahramanmaraş için önemli bir imkan olduğunu ve bu imkanın iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Seferlere Gaziantep'ten katılmak isteyenler için ücretsiz servis otobüsleri konulduğunu ifade eden Balcıoğlu, otobüslerin masraflarını kendilerinin üstlendiğini kaydetti.

Atlas Jet Kahramanmaraş yetkilisi Mehmet Güzelbulut ise ilk uçaklarının gece 02.20'de 85 yolcusu ile Kahramanmaraş'a geldiğini belirterek, seferlerine gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Atlas Jet'in İstanbul seferlerini hafta içinde saat 06.10'da, hafta sonunda ise saat 7.10'da gerçekleştireceği ve bilet fiyatlarının 99 YTL olduğu bildirildi.