BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Dizi oyuncusu olan İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir, peki kimdir İsmail Ege Şaşmaz evli mi sevgilisi var mı?

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. İlk Oyunculuk Deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla Başlamıştır. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Kariyerine Güneşi Beklerken isimli dönemin popüler dizisi ile adım atmıştır. diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu daha sonra Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçmiştir. Aktif oyunculuk yaşamına Günebakan dizisi ile devam eden bu dizide Rüzgar isimli bir karaktere hayat vermiştir. Son olarak ise Fox'ta yayınlanan Aşk Yalanı Sever dizisinde boy göstermiştir.

İsmail Ege Şaşmaz'ın Mehmetçik Kutül Amare dizisinde canlandırdığı Mehmet, 20 yaşında, Darülfünun talebesi, hırslı, kararlı ve vatanperver bir gençtir. Mazlumun yanında, asi ruhlu ve inatçı bir kişiliktir. Anne ve babasını 5 yaşında Osmanlı-Yunan savaşında kaybettiğinden beri Hüsrev tarafından büyütülmüştür. Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek bir aslan parçasıdır.

KARDEŞİ DE ÇOK ÜNLÜ 

İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi Ahmet Şaşmaz da en az abisi kadar ünlü. Söz dizisinde oynayan Ahmet Şaşmaz sık sık abisiyle fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.