BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.397,29
HABER /  GÜNCEL

İşkence ile seks kölesi oldu

7 aya kabus gibi geçti. 80 yaşındaki paralı erkeklere satıldı. Fuhuş çetesinin eline düşen kızın anlattıkları inanılmaz.

Abone ol Konya'da bir fuhuş çetesinin lideri, ağına düşürdüğü 21 yaşındaki kızın koluna 'başka bir şebekenin eline geçmesin' diye jiletle ismini yazdı.

Şebeke; doktor, avukat ve işadamlarıyla ilişkiye zorladığı genç kız üzerinden 1,5 ayda 50 bin YTL'nin üzerinde para kazandı.



LÜKS BİR EV DÖŞEDİ
"U.K.'yi sevdim. Onunla birlikte oldum. U.K., daha sonra lüks bir ev döşedi. İkimiz kısa bir süre orada kaldık. Ardından, daha sonra eşi olduğunu öğrendiğim S.Ç.'nin yanına götürdü. Burada yabancı uyruklu kadınlarda vardı. U.K., bana para karşlığında erkeklerle birlikte olacağımı söyledi.

KOLUMU JİLETLE KESTİ
İnanamadım. Çünkü, onu sevmiştim. Kabul etmedim. Beni kemerle dövdü. Zorla fuhuş yaptırdı. Her karşı geldiğimde, beni kemerle dövüyordu. Kolumu jiletle kesti, işkence yaptı. Hatta sürekli 'Yüzüne kezzap dökerim' şeklinde tehdit ediyordu. Kaçmayayım diye de bir kişiyi görevlendirmişti. Yapacak birşeyim yoktu. Kaçmak istedim, kaçamadım."

PARA MAKİNASIYDIM
U.K. 7 ay boyunca kendisini erkeklere pazarladığını söyleyen A.B., iddiasında," Ben adeta onun para makinasıydım. 500- 750 ve bin 500 YTL karşlığında erkeklerle ilişkiye giriyordum. Lüks otellerde, gece ve gündüz ilişkiye girdim. İlişkiye girdiğim erkekler arasında 75-80 yaşında olanlar, iş adamı, doktor, bürokrat ve belediye başkanı vardı.

FAZLA İLİŞKİ NEDENİYLE RAHATSIZLANDIM
Zaman zaman başka şehirlerede giderdik. Fazla cinsel ilişkiye girdiğimden dolayı cinsel organımdan rahatsızlandım. Doktorlar, cinsel ilişkiye girmemem gerektiğini belirtmişti. Ona rağmen, beni dövdü. işkence yaparak fuhuş yaptırdı. Ben ve diğer kadınlar müşterilerin isteğine göre makyaj ve kıyafetlerle müşterilere giderdik."

OLAYLARI HATIRLAMAMAK İÇİN ALKOL ALIYORDUM
U.K.'nin kendisini alkol ve uyuşturucuya alıştırdığını öne süren A.B," Kendisi de sigara içer gibi esrar ve kokain kullanıyordu. Beni de uyuşturucuya ve alkole alıştırdı. Belirli bir süre geçkitten sonra, sırf yaşadığım olayları hatırlamamak için artık kendim alkol almaya başladım. Çünkü yaşadığım her saniye benim için kötü geçiyordu. Onları unutmak için alkol aldım. Yolda yürürken bir kız öğrenci görse, 'İşte tam bize göre. Çok güzel hem de"diyordu. Dışardan lüks hayat farklı gibi gözükebilir, ama içinde çok kötü bir dünya var."dedi.

EŞİNİN 16 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİNE TECAVÜZ ETTİ
A.B, U.K.'nin eşinin kız kardeşine tecavüz ettiğini iddia etti. Bayındır, iddiasında, "U.K., eşi olduğunu belirttiği S.Ç.'nin 16 yaşındaki kız kardeşine de tecavüz ettiğini biliyorum. Hatta o kızı da 4-5 ay erkeklere pazarladığını öğrendim. U.K., şu an tutuklu olduğu için, yerine eşi olduğu söylelen S.Ç. bakıyor. Oda şuan gözaltına alındı."

HAYALİM EV HANIMI OLMAKTI
Her genç kız gibi kendisinin de okumak istediğini belirten A.B, "Hayalim okumaktı. Ondan daha önemlisi de, evimin hanımı olmaktı. Girdiğim bir boşluk sonucu, U.K ile tanıştım kandırıldım. Ona inanmıştım. Ama fuhuşa zorlandım. Kaçamadım, zorla dövülerek işkenceye maruz kalarak, erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandım."dedi.