BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.400,42
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Chryslerde ücretsiz check-up

Chrysler Jeep Tic. A.Ş., araçları kış şartlarına hazırlayacak yeni bir kampanya başlatıyor.

Abone ol

Chrysler Jeep Tic. A.Ş., Chrysler Jeep ve Dodge kullanıcılarına kışa hazırlık kampanyası kapsamında tüm yedek parçada ve işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirim ve ücretsiz check-up imkanı sunuyor.

Chrysler Jeep Tic. A.Ş., müşteri odaklı yaklaşımı ile farklı ve çekici kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek araçları kış şartlarına hazırlayacak yeni bir kampanya başlatıyor. Türkiye geneline yayılmış 12 adet Yetkili Satıcı ve 21 adet Yetkili Servisten oluşan teşkilatıyla müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti veren Chrysler Jeep Tic. A.Ş, 29 Kasım’a kadar tüm Yetkili Servisler’inde geçerli olacak ‘Kış Bakım Günleri’ kampanyasına imza atıyor.

Chrysler, Jeep ve Dodge araç sahipleri ‘Kış Bakım Günleri’ kampanyası kapsamında otomobillerinin her parçasını yüzde 20 indirimle yenileme fırsatı bulacaklar. Tüm modelleri kapsayan kampanya çerçevesinde ayrıca orijinal aksesuarlar ve işçilikte de yüzde 20 indirim ( Boya ve kaporta işlemleri hariç) uygulanacak.

ÜCRETSİZ CHECK-UP
Chrysler Jeep Tic. A.Ş., servislerinde kampanya süresince verilecek ücretsiz check-up hizmeti, otomobillerin kış bakımı için deneyimli ve konusunda ilgili eğitimlerden geçmiş teknik elemanları ve üretici standartlarındaki en güncel test cihazları ile gerçekleştirilecek. Chrysler Jeep Ticaret A.Ş.’nin bu kampanyasından yararlanabilmek için yapmanız gereken tek şey Yetkili Servislerinden randevunuzu almanız. Randevunuzu alırken ‘on-line randevu sistemi’ni kullanmanız yeterli olacaktır. Bu hizmet sayesinde yoğun kampanya günleri boyunca telefonda beklemeden, istediğiniz tarih ve saatte uygun olan Yetkili Servisiten kolaylıkla randevunuzu alabilecek ve taleplerinizi site üzerinden belirtebileceksiniz. Bununla beraber, tüm kampanyalarden e-mail ile haberdar olmak içinse contact24@chrysler.com.tr adresine “ad,soyad ve araç plaka”nızı e- mail olarak göndermeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca, ‘Kış Bakım Günleri’ kapsamında sunulacak diğer hizmetler:
• Goodyear ve Dunlop lastik seçimlerinizde 4 lastikten 1’i ücretsiz…
• Geniş kapsamlı “Chrysler Jeep Dodge Yol Yardım” paketi için 90 YTL + KDV avantajlı fiyat… (Bu paket, yol kenarı yardım, çekici, kiralık araç, ulaşım, konaklama ve onarımı biten aracın ulaşımı hizmetlerini kapsamaktadır.)
• MOPAR güvencesiyle 2 yıl orijinal yedek parça ve işçilik garantisi…