BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.430,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İş arayanlar bu fırsatı kaçırmayın!

Türk Telekom ve İşkur'un ortaklığıyla başlatılan 'staj programı'yla Türkiye genelinde istihdamın arttırılması hedefleniyor.

Abone ol

Türk Telekom, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliği ile yurt genelinde geniş çaplı bir staj programı başlatıyor.

İŞKUR ile Türk Telekom arasında imzalanan protokol ile işsizlerin iş deneyimi kazanmaları yoluyla istihdam edilmelerinin kolaylaşması hedefleniyor. Türk Telekom'un yeni stajyer programı, katılımcıların iş için ihtiyaç duydukları yetkinlikleri çalışma hayatı içinde kazanmalarını sağlaması açısından büyük önem taşıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Telekom Genel Müdürü K. Gökhan Bozkurt, bugüne kadar Türkiye'nin işsizlik sorununa Türkiye çapında hayata geçirdikleri projelerle destek verdiklerini belirtti. Bozkurt, "İstihdam, ülkemizin çözüm bekleyen önemli sorunları arasında yer alıyor. Bugüne kadar tüm Türkiye'deki işsizlere yeni iş fırsatları oluşturabilecek projeler gerçekleştirmeye özen gösterdik, yerel politikalar hayata geçirdik. Son olarak İŞKUR işbirliği ile başlattığımız stajyer programı da işsizliğin azaltılması yönünde izlediğimiz aktif politikaların bir sonucu. Staj programımız Türkiye genelinde yüzlerce işsize yeni iş deneyimi kazanma fırsatı tanıyacak" dedi. 

Katılım şartları

Türk Telekom'un staj programına katılacaklar, İŞKUR'a kayıtlı işsizler arasından Türk Telekom ve İŞKUR temsilcileri tarafından seçilecek. Programa lise ve dengi veya üstü eğitim seviyesindeki işsizler katılabilecek. Türk Telekom, stajı tamamlayan katılımcılara Staj Katılım Belgesi verecek.