BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

İnsanın kanını donduran iddia

8 aylık bebeğinin ağlama sesine uyandı. Mutfakta çıplak halde bulduğu oğlunun yanındaki mlalzemeler şok etti.

Abone ol

Dilovası’na bağlı Tavşanlı beldesinde kimliği belirsiz kişilerin 8 aylık bebeğinin organlarını, mutfakta yapacakları bir operasyonla almaya çalıştıkları iddia edildi.

Olay, Tavşancıl, Yeni Mahalle Çınar Caddesi'ndeki 57 nolu evde, geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana geldi. Jandarma ekiplerinin geniş çaplı soruşturma başlattığı olay şöyle gelişti: Baba Aslan Sazak (29), gece vardiyasında çalıştığı fabrikaya gitmek için saat 00.45'te evden çıktı. Evde kalan anne Türkan Sazak, eşi evde olmadığı için çocukları üç buçuk yaşındaki Duygu ve 8 aylık Fazlı'yla birlikte salonda yatmayı tercih etti.

Televizyonu açıp uyuyan anne, o gün hayatında hiç olmadığı kadar ağır bir uykuya daldı. Türkan Sazak, ancak sabah saatlerinde küçük oğlu Fazlı'nın ağlama sesiyle yarı baygın bir halde uyandı. Yattığı yataktan güçlükle kalkan anne, 8 aylık çocuğunun ağlama sesini takip ederek evin mutfağına kadar zorla ulaştı. Fazlı'yı çıplak bir halde yerde yatarken gören anne, çocuğunu aldığı gibi aynı mahallede oturan kayınbiraderi Ayhan Sazak'ın yanına koştu.

KALBİ VE BÖBREĞİ KALEMLE İŞARETLENMİŞ

Olayı duyar duymaz eve koşan Ayhan Sazak, evden içeri girdiğinde şok yaşadı. Evdeki tüm eşyaların altüst olduğunu gören Ayhan Sazak olayı şöyle anlattı: "Zaten gelin yanıma yarı baygın bir şekilde gelip, eve hırsız girdiğini söyledi. Hemen eve koştum. Evdeki tüm eşyaların, tüm odaların dağıtıldığını gördüm. Bir insan isteyerek yapmak istese öyle ev dağıtamaz. Bunu nasıl yaptılar anlamış değilim. Gelin hanım küçük çocuğu mutfakta bulmuş. Mutfağa gittiğimde ikinci bir şok yaşadım. Yerde bıçak, içinde kırmızı bir sıvı bulunan şişe, epeyce pamuk ve şırınga vardı. Çocuğun üzerindeki atleti yırtıp çıkarmışlar zaten. Çocuğu incelediğimizde kalbinin ve böbrek tarafının kalemle işaretlendiğini gördük. Yeğenim Duygu ve gelin Türkan hanım saatlerce yarı baygın oturdu. Spreyle uyuttuktan sonra işlerini yapmışlar. Ne yapacağımızı bilemiyoruz."