BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Asker Tarafı ayağa dikti!

Asker Taraf'a öyle bir gözdağı verdi tüm personel sabaha kadar ayaktaydı. Bakın asker Taraf'ı nasıl ayağa dikti?

Abone ol

Taraf Gazetesi'nde bu gece endişeli bir bekleyiş vardı. Genelkurmay Başkanlığı bir faksla gazeteyi aramaya geleceğini söylemişti. Ancak şu saat itibariyle gazeye gelen giden yok...

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan, ''Dağlıca baskınıyla ilgili habere ilişkin, Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığından gönderilen yazıda, gazetede arama yapılacağının söylendiğini'' ifade ederek, ''Onun için bekledik, ama böyle bir şey olmadı'' dedi.

"DAĞLICA HABERİNİN BELGELERİ İÇİN GELECEĞİZ" DEDİLER

Altan, Kadıköy'deki Alkım Gazetecilik ve Ticaret A.Ş önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Taraf Gazetesi'nde 25 Haziran 2008 tarihinde yayınlanan ''Dağlıca Baskını Biliniyordu'' başlıklı habere ilişkin dün Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığından bir faks geldiğini belirtti.

''Bizim daha önce Dağlıca baskını ile ilgili yayınladığımız bazı haberlerin belgelerini istiyorlar'' diyen Altan, ''Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığından gönderilen yazıda, gazetede arama yapılacağının söylendiğini, onun için beklediklerini, ama böyle bir şey olmadığını'' ifade etti.

ÇAY İKRAM ETMEK İÇİN BEKLEDİK

Bir gazetecinin, ''Siz neden bu saate kadar burada beklediniz?'' sorusuna Altan, ''Birisi gelecekse ağırlamayalım mı? Gelselerdi kendilerine çay ikram edecektik'' yanıtını verdi.