BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık son bölüm 22. bölüm fragmanı izle

İlişki Durumu Karışık son bölüm yine olaylı bitti son bölüm izleyin. Elif'in hamilelik oyunu Can ve Ayşegül'ü karşı karşıya getirdi. Elif'e evlenme teklifi etmek zorunda kalan Can ne yapacak? İlişki Durumu Karışık 22. bölüm fragmanı izle

Abone ol

İlişki Durumu Karışık son bölüm yine ekran başına kiltiedi son bölüm olaylı bitti. İlişki Durumu Karışık son bölüm izleyin. 21. bölümde Can ve Ayşegül'ün yolları bir kez daha ayrıldı. Elif'in hamilelik oyunu tüm dengeleri değiştirdi. Elif'e evlenme teklifi etmek zorunda kalan Can'ı büyük bir sürpriz bekliyordu. İlişki Durumu Karışık 22. bölüm fragmanı izleyin...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İlişki Durumu Karışık 21. bölümde neler oldu,  Can'ın karşısına çıkan davetsiz misafir bütün dengeleri değiştirir. Verilmesi gereken ciddi bir kararın eşiğine gelirler. İkili bebeğin varlığıyla renkli maceralara sürüklenirken, Elif en tehlikeli kozunu kullanmaya karar verir. Mediha, Tahsin’in boşanma davası açtığını öğrenir. Yedi şiddetinde sallanan Mediha depresyona girer ve kendisine bunalımdan çıkmak için idol olarak Ayşegül’ü seçer.

Mediha’nın Ayşegül’ün etrafında olmasının ucu ise Can’a değer ve her şey bir anda arapsaçı olur. Ayşegül ve Can, İso’yu almak isteyen halayı araştırmak için kolları sıvarlar. Can, kadının kim olduğunu öğrenebilmek için “Mümtaz” rolüne bürünerek Ece’nin rahmetli babası rolünü oynar!

Elif'in yarattığı gerilimin yankıları sürerken Murat Ayşegül'e destek olma çabasındadır. Handan'ın ise Ayşegül'le ilgili çok daha renkli planları vardır. Bebeğin varlığı Ayşegül ve Can'ı bir araya getirirken, verecekleri büyük kararın tehlikesinden habersizdirler!