BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İl Genel Meclisi üyeleri Sultanbeyli'de

Sultanbeyli Belediyesi geçtiğimiz hafta İl Genel Meclisi üyelerini düzenlediği yemekli toplantıda ağırladı. Toplantıda İstanbul ve Sultanbeyli konuşuldu.

Abone ol

Sultanbeyli Belediyesi geçtiğimiz hafta İl Genel Meclisi üyelerini ağırladı. Düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen meclis üyeleri gündemi değerlendirdi, İstanbul’a ve Sultanbeyli’ye dair istişare toplantısı yaptı. Programa Ak Parti İstanbul milletvekilleri Mustafa Ataş ve Nusret Bayraktar, İl Genel Meclis Başkanı Hüsamettin Koçak, İl Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Atlas ve Mehmet Özdemir, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Eyüp Sabri Öksüz, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Cemal Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, Ak Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, İl Yönetim Kurulu üyeleri Yavuzhan Ahıskalı ve Hayrettin Çelik, Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi İsmail Yılmaz, eski yönetim kurulu üyeleri ve 10. dönem il genel meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçeye kazandırılan hizmetlerde desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti ve “Ciddi yatırımlar alıyoruz, bulunduğumuz her ortamda bu yatırımlardaki desteğinizi anlatıyoruz.” dedi. Kısaca Sultanbeyli’nin sorunlarına değinen Keskin, ilçenin bilinenin aksine hazine arazisinde bulunmadığını hatırlattı ve “En temel sorunumuz olan mülkiyet meselesini sizlerle birlikte çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu. İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Cemal Özdemir ise “Hizmetleriyle yeni bir Sultanbeyli oluşuyor. Yeni dönemde Sultanbeyli inşallah bir çiçek gibi açacak ve geleceğe ışık saçacak” dedi.

Ak Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Sultanbeyli 2004’ten itibaren iyi hizmet ve yatırımlar almaya başladı. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Ak Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, gündeme ilişkin konulara değinirken bugünlerde milli birlik ve beraberliğin her şeyin üzerinde olduğunu söyledi ve “Üzerimize düşeni elimizden geldiğince yapacağız ve bu güzel ilçemize yardım ve desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise gelecek seçimlere değinerek “2011 seçimleri bugüne kadar yapılmış olan bütün seçimlerden daha önemli” dedi.
Toplantı meclis üyelerinin konuşmalarıyla devam etti.