BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.403,32
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İki yeni film vizyona girdi

Bu hafta iki film vizyona girdi. Macera dram ve fantastik severler sinemaya gitsin.

Abone ol

Bu hafta iki film vizyona girdi. Bunlardan birincisi Kevin Kostner'ın oynadığı The Guardian 'Koruyucu' adlı film macera ve dram türünde bir film. Bir diğer vizyona giren film ise fantastik macare sevenlere göre. İki yıl önce gösterime giren 'Karanlıklar Ülkesi' devamı olan Underworld: Evolution'da (Karanlıklar Ülkesi:Evrim) yönetmenliği Len Wiseman yapıyor.

The Guardian 'Koruyucu' konusu

Büyük bir kazada ekibini kaybeden efsanevi kurtarma yüzücüsü Ben Randall, sahil güvenlik için cankurtaran yetiştiren bir okula eğitmen olarak gönderilir.

Ekibini kaybetmiş olmanın psikolojik baskısıyla kendini eğitime veren Randall, okulun eğitim anlayışına ters sayılabilecek metotlar kullanmaya başlar.

Her konuda destek olduğu en iyi öğrencisi Jake Fischer, mezuniyetinden sonra eğitmeninin peşinden Kodiak-Alaska’ya bir kurtarma operasyonuna gider ve ilk görevinde Randall’ dan asıl kahramanlığın ne demek olduğunu öğrenir.

Underworld: Evolution (Karanlıklar Ülkesi:Evrim )

The Underworld efsanesi devam ediyor… Selene hayatı için pazarlık yapabileceği tek kişi olan vampirlerin kralı olan Marcus’ u aramaktadır. Bir melez olan Michael Selene’e bu konuda yardım etmek istemektedir fakat içindeki Kurt adam kanını control edip edemeyeceğini bilmemektedir. Selene onun arkadaşlığını reddeder. Aşkları genetic kodlardan daha güçlüdür ama Marcus, Selene’i yok etmeye çalışır. Aralarındaki mücadeleden sonra ortaya çıkan ise bu mücadeleden bile daha korkunç bir gerçektir. Selene kendi ailesi bile ihanet etmiştir… Ve Selene intikamını alacaktır..