BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15
HABER /  GÜNCEL

İki gündür kayıptı! Melis bakın nerede bulundu

ESKİŞEHİR’de, 2 gündür kayıp olarak aranan 13 yaşındaki Melis, 26 yaşındaki Murat Ü.’nün evinde bulundu. Melis'i kaçırdığı iddia edilen Murat Ü. tutuklandı.

Abone ol

Eskişehir'de annesi ile birlikte oturan Melis A.'dan önceki gün evlerinin önünden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Aile çevrede yaptığı aramalarda kızlarına ulaşamayınca polise haber verdi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şubesi ekipleri, kentte arama çalışması başlattı. Karagözler Mahallesi’nde, Murat Ü.'nün evinde olduğu tespit edilen Melis A., polisin baskınıyla bulunarak, ailesine teslim edildi.

Melis A.'yı kaçırıp, alkoyduğu öne sürülen Murat Ü., gözaltına alınırken, ona yardım ettiği belirlenen 2 arkadaşı da yakalandı. 3 şüpheli geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Murat Ü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Murat Ü’ye yardım ettiği öne sürülen arkadaşı Mehmet D. adli kontrolle, kardeşi Erdal D. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.