BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30
HABER /  POLİTİKA

İki fotoğraf arasındaki farka bakın!

8 yıl önce Türkiye'nin başına geçen Başbakan Erdoğan'ın yüzündeki yıpranma dikkat çekici.

Abone ol

Zaman her şeyi aşındıyor. Tıpkı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan örneğinde olduğu gibi... 73 milyon vatandaşın sorumluluğunu üstlenmenin zorluğunu göz önüne getirirseniz, Başbakan'ın yüzünde bu değişimi görmek mümkün.

Alkışı da aldı eleşiriyi de aldı Erdoğan. Çok şey yaşadı bu süreç içerisinde. Seveni de sevmeyeni de çok oldu.

Tek başına partisini sürükleyen isim olan Erdoğan'ı kurmayları can siparane savunuyor. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Erdoğan için 'Civanım delikanlının şimdi gözlerinin altı morardı. İktidar sorumluluk ister, yorulmak ister' diye konuşmuştu. Bu beyanatın ardınan AK Partili Hüseyin Çelik'ten de benzer bir açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erdoğan'ın savunurken 8 yıl önceki görüntüsünü hatırlattı. Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) toplantısında konuşan Çelik, bakın neler diyordu?

"Başbakanımızın 8 yıl önceki fotoğrafı ile şimdiki fotoğrafına bakıldığında, Türkiye için sağlığını feda ettiği görülebilir. Sayın Başbakanımıza bakıyorsunuz sabah Irak'ta akşam Londra'da. Bazıları bize soruyor 'Niye bu kadar geziyor?' diye. Eğer Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız iş adamlarını uçaklara doldurup dünyanın dört bir yanına gitmeseydik dünyanın neredeyse üçte biriyle vizeleri kaldıran bir ülke olabilir miydik?"

İKİ FOTOĞRAF ARASINDAKİ FARK