BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,73
ALTIN 2.425,70
HABER /  GÜNCEL

İğrenç ilişkiyi duyunca intihara kalktı

Erkek kardeşi ile gelininden bir süredir şüpheleniyordu. Oğlu ikisini suçüstü yakalayınca kıyamet koptu.

Abone ol

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde erkek kardeşinin gelini ile aşk yaşadığını oğlundan öğrenince bunalıma giren 47 yaşındaki Dudu Ö., sokağa çıkıp elindeki bıçağı boğazına dayayarak canına kıymak istedi. Dudu Ö., son anda bundan vazgeçirildi.

"BU REZİLLİĞE NASIL DAYANACAĞIM"

Olay bugün saat 10.30 sıralarında Osmagazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi Köymen Caddesi’nde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Dudu Ö., evde bulunan kurban bıçağını alıp sokağa çıkarak intihar etmek istedi. Bıçağı boğazına dayayan Dudu Ö., “Bekar olan ve fabrikada çalışan öz kardeşim D.A.’nın gelinim M.Ö. ile aşk yaşamasından şüpheleniyordum. Bunu oğlum N.’ye söyledim. Sonunda korktuğum başıma geldi. Tekstil atölyesinde çalışan oğlum, kardeşim ve gelinimi suçüstü yakaladı. Bu rezilliğe nasıl dayanacağım. Canıma kıymak istiyorum” diyerek bağırmaya başladı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Dudu Ö.'yü sakinleştirmeye çalıştı. Dudu Ö., “Gelinini ve kardeşini kameralar karşısında kamuoyuna şikayet et. Canına kıymakla hiç bir sorunu çözemezsin” denilerek ikna edilmek istendi.

KAYIPLARA KARIŞTI

Dudu Ö. önce bu öneriyi kabul etmek istemedi. Ardından bıçağı gazetecilere veren Dudu Ö., daha sonra kameranın karşısında gazetecilere olayı anlatıp polise teslim oldu.

Merinos Polis Merkezi’ne getirilen Dudu Ö.’nin ifadesini alan polis, tekstil atölyesinde çalışan N.Ö.’nün şikayeti üzerine bu kez kayıplara karışan M.Ö. ve D.A.’yı arıyor.

SÖYLENENLERİ DİNLEMEMİŞ

Melike Ö'nün eşi Nadir Ö. ise birkaç kez karısı ve dayısını birlikte gördüğünü belirterek, ''Ama benim yanlış düşündüğümü söyleyip geçiştirdiler. Nasıl ilişki yaşarlar anlamak mümkün değil. Eşimle son günlerde aramda soğukluk vardı. Sık aralıklarla tartışıyorduk. Demek ki, böyle bir ilişki varmış'' dedi.

8 YAŞINDAKİ KIZI NASIL HAMİLE BIRAKTI?

[PAGE]

Mersin'in Tarsus ilçesinde, ilköğretim 8. sınıf öğrencisi kız çocuğuna tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

ARABAYLA GEZMEYE GÖTÜRDÜ

A.A. (48) isimli şahıs, mahalleden tanıdığı S.S. isimli kız çocuğunu okul çıkışında beklemeye başladı. İddiaya göre, S.S. ile konuşan A.A., kızı arabasına bindirerek gezmeye götürdü. S.S.'yi bir süre gezdiren A.A. daha sonra evine götürerek tecavüz etti ve yaşananları kimseye anlatmaması için uyarılarda bulundu.

Olaydan altı hafta sonra S.S.'nin sürekli olarak midesinin bulanması üzerine ailesi hastaneye götürdü. Hastanede S.S.'nin hamile olduğunun tespit edilmesi üzerine durum emniyet güçlerine bildirildi. S.S.'nin ifadesi doğrultusunda harekete geçen Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, A.A.'yı gözaltına aldı.

Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞLI KADININ FECİ SONU

[PAGE]

Kayseri'de yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı kadın, halk otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, Seyit Burhanettin Bulvarı üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, yolun karşısına geçmek isteyen 61 yaşındaki Fevziye Ç., H.P. yönetimindeki 38 AB 014 plakalı halk otobüsünün altında kalarak sürüklendi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Fevziye Ç.'nin cesedi, incelemelerin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü H.P. ise gözaltına alındı.

Toplanan kalabalık, meraklı gözlerle olayı izlerlerken, işlek bulvarda başka kaza yaşanmaması için ekipler çaba gösterdi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

AŞIĞINA KOCASINI TAÇ BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRTTÜ

[PAGE]

Konya'da evli bir kadınla yasak aşk yaşayan cinayet zanlısının, sevgilisinin kocasını 24 bıçak darbesiyle öldürdüğü otopside belli oldu.

Cinayet zanlısı Kazım Y. ile kocası öldürülen sevgilisi Sevim Y, delilleri yok etmek için yardım eden A.B. adliyeye sevk edildi. Olay, merkez Meram ilçesi Uluırmak Ali Hoca Mahallesi Karaman Caddesi üzerindeki evde meydana gelmişti. Kamyon şoförü Kadir Y.(47) karısı 3 çocuk annesi Sevim Y.(29) ile dostu Kazım Y.'yi(24) birlikte yakalayınca, bıçaklanarak öldürüldü.

Evden cesedi battaniyeye sararak çıkartan Kazım Y., arkadaşı A.B.'nin yardımıyla otomobile yükleyerek Ereğli yolunun 20. kilometresindeki atık su kanalına götürerek attı. Polisin cesedi bulmasının ardından yapılan otopside Kadir Y.'nin 24 bıçak darbesiyle öldürüldüğü otopside ortaya çıktı.

Cinayet zanlısı Kazım Y., sevgili Sevim Y. ve yardım eden A.B. sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Sevim Y.'nin gözaltına alınıp suçunu itiraf ettiğinde saçları kapalıyken, bugün adliyeye sevk edilirken saçlarının açık olması dikkat çekti. Şüphelilerden Kazım Y. ve Sevim Y. kasten adam öldürmek, A.B. ise delilleri bilerek gizlemek iddiasıyla mahkemeye sevk edildi.

3 AYLIK HAMİLE GELİNİN KATİLİ BAKIN KİMLER ÇIKTI?

[PAGE]

Tarsus ilçesinde, evinde bıçakla öldürülen üç aylık hamile gelinin katil zanlısı olarak kocası ile kaynanası tutuklandı.

Olay, geçen hafta Barbaros Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Beş aylık evli ve 3 aylık hamile olan 24 yaşındaki Reyhan Arıdağ, iki bıçak darbesiyle öldürüldü.

Polis, evde kan izlerine rastlamayınca, olayın hemen ardından evde temizlik yapıldığını tespit etti. Cinayeti ailenin işlediğinden şüphelenen polis, Reyhan Arıdağ'ın kocası Oktay A. (24), kaynanası Havva A. (45) ve kayınbabası Zülfikar A.'yı (49) gözaltına aldı. Polis ayrıca, evde cinayette kullanılan bıçağı buldu.

Emniyette sorgulanan Oktay A. cinayeti kendisinin işlemediğini ailesinin de bu işe karışmadığı yönünde ifade verip suçlamaları kabul etmedi. Çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan zanlılar, savcının itirazı üzerine Adana'da saklandıkları evde yeniden gözaltına alındı.

Oktay A. "Cinayete tam teşebbüs", annesi Havva A. ve kayınbaba Zülfikar A. da "Delil karartmak" suçlaması ile Tarsus Adliyesine çıkarıldı. Şüphelilerden kayınbaba Zülfikar A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Oktay A. ve annesi Havva A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.