BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İçtiler karasıyla yattı öldürüldü

İşte bir çarpık ilişki zinciri daha! Ortada bir cinayet var hemde hunharca işlenmiş! İtiraf ise tüşler ürpertici!

Abone ol Samsun’da arkadaşı Sebahattin Yener’i baltayla parçalayarak öldürdükten sonra Mert Irmağı’na atan 36 yaşındaki Engin Payaz ile eşi 29 yaşındaki Reyhan Payaz’ın ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle tutuklu olarak yargılanmasına başlandı.
 
Olay Samsun’un Hastane Mahallesi’nde 5 ay önce meydana geldi. Eşi ile aynı yatakta birlikte yakaladığı 3 çocuk babası Sebahattin Yener’i baltayla 10 parçaya bölerek öldüren ve daha sonra Mert Irmağı’na atan inşaat işçisi Engin Payaz, eşi Reyhan Payaz ile birlikte polis tarafından gözaltına alındı. Ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Payaz çifti, ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle bugün Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul eden Engin Payaz, “Sebahattin’le aynı köylüyüz. Daha önceden de evime gelirdi. Olay günü de içki alıp eve geldik. Birlikte içtik. Daha sonra da yattık. Uyandığımda Sebahattin ile karımı aynı yatakta görünce çılgına döndüm. Evde balta vardı. Baltayı elime aldığım gibi ona rastgele vurmaya başladım. O sırada karım da gürültüye uyandı. Onu da baltayla öldürecektim ama tokat attım. Kafasını duvara vurarak bayıldı. Ben de Sebahattin’i parçalara ayırarak cesedini de Mert Irmağı’na attım. Karıma da zorla evi temizleterek kimseye söylememesi konusunda ikaz ettim” dedi.

Reyhan Payaz ise, kocasının söylediklerini doğrulayarak, “Sebahattin’le daha önceden de ilişkim vardı. Ama eşimin işlediği cinayetle ilgim yok. Zaten olayın ortaya çıkması için ölenin yakınlarına durumu ben bildirdim. Olay günü gürültüye uyandım gördüklerim karşısında şoke oldum. Sebahatin kanlar içerisindeydi. Kocam bana da bir tokat attı ve bayıldım. Sonrada evi temizlemem ve kimseye birşey söylememem içinde bana baskı yaptı” diye konuştu. Duruşmaya katılan Sebahattin Yener’in eşi Ayşe Yener de sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti duruşmayı tanıkların dinlenmesi için erteledi.