BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  POLİTİKA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Twitter sansürlerine tepki

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya platformu Twitter'ın ülkelerin demokrasinin ve huzurun kimyasını bozmaya çalıştığını belirterek, "Emperyalizmin bu oyuncağı insanlığı teslim alamaz" dedi.

Abone ol

Sosyal medya platformu Twitter, Türkiye'deki siyasetçilere sansür uygulamaya başladı. Önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun LGTB ile ilgili sözlerini sansürleyen Twitter, son olarak da Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını sildi. 

Sansür makasını işleten twittera tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

- "Terör örgütlerine ve sapkın LGBT'ye koruma kalkanı oluşturan Twitter, şahit oluyoruz ki eline geçirdiği iletişim tekeliyle ülkelerin kimyasını, demokrasinin kimyasını, huzurun kimyasını bozmaya çalışmaktadır. Emperyalizmin bu oyuncağı, insanlığı teslim alamaz."

Bahçeli'nin twitini silmesi...
Soylu, Twitter hesabından, Devlet Bahçeli'nin silinen mesajını da paylaşarak, "Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadelerine tahammül edemeyen Twitter'ın tutumunu kınıyoruz." ifadesini kullandı.