BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Uzun süredir ekranlara ara veren İbrahim Çelikkol, Siyah Beyaz Aşk ile geri dönüyor. Ferhat karakterini canlandıracak olan İbrahim Çelikkol'un özel hayatı ve biyografisi haberimizde. 14 Şubat 1982 yılında İzmit Kocaeli’inde doğdu. İlk olarak profesyonel bir şekilde modellik yaptı. Daha sonra boyunun da uygun olması nedeni ile (1.87) yine profesyonel olarak basketbol ile ilgilendi. Lig maçlarında oynadı ve genç milli bir basketbolcu olmasına rağmen onu da bitti. Basketbol macerası da bitince oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili...

Uzun süredir ekranlara ara veren İbrahim Çelikkol, Siyah Beyaz Aşk ile geri dönüyor. Ferhat karakterini canlandıracak olan İbrahim Çelikkol'un özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

14 Şubat 1982 yılında İzmit Kocaeli’inde doğdu. İlk olarak profesyonel bir şekilde modellik yaptı. Daha sonra boyunun da uygun olması nedeni ile (1.87) yine profesyonel olarak basketbol ile ilgilendi. Lig maçlarında oynadı ve genç milli bir basketbolcu olmasına rağmen onu da bitti. Basketbol macerası da bitince oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili eğitimler almaya başladı. Bu sırada Çelikkol Osman Sınav ile tanıştı ve bu tanışma hayatının dönüm noktası oldu.

KEŞFEDİLME HİKAYESİ ÇOK BAŞKA

İbrahim Çelikkol arkadaşı için dizi çekimlerine giderken keşfedilen ünlülerden biri. Arkadaşı için gittiği yerde fark edilen Çelikkol'un hikayesi burada başlıyor. Uzun süredir ekranlara ara veren İbrahim Çelikkol, Siyah Beyaz Aşk ile geri dönüyor. 

EVLENMEYE HAZIRLANIYOR

İbrahim Çelikkol, mimar sevgilisi Mihre Mutlu ile evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan çiftin yakın tarihte dünyaevine girmesi bekleniyor.

Siyah Beyaz Aşk oyuncuları ve konusu birinci bölüm fragmanı