BIST 8.748
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.240,79
HABER /  GÜNCEL

İBB'den belediye çalışanları zorla mitinge götürüldü iddialarına yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından Saraçhane’deki belediye binasının önünde yapılan mitinge, çalışanların amirleri tarafından zorla getirildiğini öne süren bir kurum içi yazışmanın yer aldığı fotoğraf tepki çekmişti. Söz konusu iddiaya İBB'den açıklama geldi.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Saraçhane’deki belediye binası önünde “CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki göstermek amacıyla miting düzenledi. 

Öte yandan belediye birimlerinden Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli bir amirin, söz konusu mitinge çalışanlarına baskı yaparak zorla götürdüğünü öne süren birim içi yazışmanın yer aldığı bir fotoğraf sosyal medyada yankı uyandırdı.

İBB'den açıklama

Konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye'sinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Binlerce İBB çalışanının gönüllü olarak katıldığı çağrı ile ilgili İBB yönetiminin kesinlikle zorunlu bir daveti olmamıştır. Katılan tüm mesai arkadaşlarımız gönüllü olarak katılmıştır.

Soruşturma yapılacak

Görseli paylaşılan mailde de çalışanların katılımının gönüllü olduğu belirtilmiştir. İlgili birimin yöneticisinin kendi inisiyatifi ile gönderdiği bu mail soruşturulmaktadır.''

BU FOTO GALERİYE BAKIN
31 Mart'ta İstanbul'u bilen Ada'dan çarpıcı seçim anketi bakın hangi aday önde
Foto Galeri 31 Mart'ta İstanbul'u bilen Ada'dan çarpıcı seçim anketi bakın hangi aday önde Galeriye Gözat