BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar sırılsıklam aşık

Hülya Avşar, hiç bu kadar aşık olmamıştı. Avşar Kızı hayatımın aşkı dediği Sadettin Saran için bakın neler söyledi..

Abone ol

Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra Saran ile yeni bir ilişkiye başlayan Avşar, hayatının en büyük aşkını yaşadığını söyledi. Ünlü sanatçı, 'Lafın kısası onu çok seviyorum' dedi.

Türkiye'nin en güzel kadınlarından olan Hülya Avşar, bugüne kadar duyguları hakkında hiçbir zaman yorum yapmadı. 2005 yılında kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile boşanan Avşar, bu dönemde bile hislerini sözcüklere dökmemişti.

Çilingiroğlu'nun ardından geçtiğimiz aylarda ünlü işadamı Sadettin Saran ile yeni bir ilişkiye başlayan güzel sanatçı, ilk kez özel hayatı ve duygularıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Önceleri gizlediği aşkıyla son dönemde birlikte görüntülenmekten çekinmeyen Avşar kızı, Sadettin Saran için hayli duygusal sözler sarf etti.

Her fırsatta ne kadar mutlu olduğunu söyleyen Hülya Avşar, şöyle konuştu: "Hayatımın en büyük aşkını yaşıyorum. Doğruluk, iyilik, güzellik, saygı ve sevgi kısacası her şey bu ilişkide var. O kadar mutluyum ki; kimse bunu bozamaz ve mutluluğumun bedeli ödenemez. Yaşadığım her anın keyfini çıkarıyorım. Bütün zamanlarım Sadettin ile dolu dolu geçiyor. Lafın kısası seviyorum."