BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Hollywooda Türk yönetmen

Hollywood, buaralar başrolünü Sandra Bullock'un oynadığı filmi yöneten yaratıcı Türk yönetmenin başarısını konuşuyor.

Abone ol

Son günlerde Hollywood'ta Türk yönetmen Mennan Yapo'nun yaratıcılığı konuşuluyor! Sandra Bullock, son filmi 'Premonition'ı çeken Yapo'yu 'Hikayeleri benzersiz bir tarzda resmedebilen mükemmel bir ressam' olarak tanımladı.

Bugünlerde Hollywood kulislerinde bir Türk yönetmenin başarısı konuşuluyor. Başrollerini Sandra Bullock ile Julian McMahon'un paylaştığı 'Premoniton- Sıradışı' adlı filmin yönetmeni Mennan Yapıcıoğlu yaratıcılığıyla adından söz ettiriyor.

MÜKEMMEL BİR RESSAM
Hollywoodlu yapımcılar, yaklaşık 35 yönetmenle görüştükten sonra 50 milyon dolarlık bir proje olan 'Premonition'ı çekmek için yurtdışında Mennan Yapo olarak anılan Türk yönetmenle anlaştıklarını söyledi. Yapımcılar; Yapıcıoğlu'nun kendine özgü tarzından etkilendiklerini belirtirken; Amerika'da gösterime girdiği ilk 3 günde 18 milyon dolar hasılat yapan filmin başrol oyuncusu Sandra Bullock şöyle konuştu: "Yapo, hikayeleri benzersiz ve beklenmedik bir tarzda resmedebilen mükemmel bir ressam. Hollywood'da herkesin sabırsızlıkla beklediği de böyle bir yetenekti!"