BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Sedaya bakan olma şartı

Nihat Doğan sevgilisi Seda Sayan'ın siyasete soyunma arzusunu dizginliyor. Nihat'ın siyaset için Seda'dan bir şartı var.

Abone ol

Sayan'ın 'Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olmasını isteyen Doğan, sevgilisine siyasetle ilgili 'Sıradan bir vekil olma' şartı koştuğunu açıkladı....

Siyasi partilerden aldığı teklifleri kabul etmeyen Seda Sayan'a en büyük desteği sevgilisi Nihat Doğan verdi. Doğan, sevgilisini 'partilerüstü' bir insan olarak tanımladı ve şunları söyledi: "Seda Hanım siyasete sıcak bakıyor. Ama ben onu dizginliyorum. Siyasette inanılmaz derece belden aşağı vurulur. Acımasız bir lig. Ona siyasette yaşanan entrikaları anlatıyorum çok şaşırıyor. Şart koştum. Eğer siyasete girmeyi kabul edecekse, kesinlikle Kadından ve Aileden Sorumlu Bakan olmalı."

Doğan, sevgilisinin sıradan bir milletvekili olmasını istemediğini de vurguladı ve "Tabii ki son kararı Seda Hanım verecek ama mutlaka Bakanlık ya da Belediye Başkanlığı şartı koşmalıdır. Ben Seda Hanım'ın hangi partiden adaylığını koyarsa koysun, yerel seçimlerde mutlaka kazanacağına inanıyorum" dedi.