BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.521,53
HABER /  SPOR

PFDKdan Fenere ceza geliyor

Bursaspor deplasmanında taraftalarının çıkardığı olaylar nedeniyle sarı-Lacivertli Kulübe PFDK'dan ceza geliyor..

Abone ol

Bursaspor-Fenerbahçe maçı sırasında tribünde yaşanan olaylar nedeniyle sarı lacivertli ekibe 1 maç seyircisiz oynama cezası verileceği belirtildi. V.Manisa’nın cezası da bugün belli oluyor.

Bursaspor’la deplasmanda oynayıp 4-0 kazandığı maçta taraftalarının çıkardığı olaylar nedeniyle Fenerbahçe’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası geliyor. Karşılaşmanın temsilcileri İrfan Çelik ve Uğur Fırat Karaca, Futbol Federasyonu’na gönderdikleri raporlarda, F.Bahçe taraftarlarının kendi aralarında çıkarttıkları olayların, vahim boyutlarda olduğunu ifade etti.

Her iki temsilci de, maçın 38. dakikasında başlayan kavga sonrasında F.Bahçeli 2 taraftarın bıçaklandığını, 2 kişinin kafasının yarıldığını, bir taraftarın da ayağının kırıldığını bildirdi. Konuk taraftarların sahaya çok sayıda yabancı madde attığı da ifade edildi.

Ankaraspor maçı seyircisiz
Temsilcilerin bu ağır raporu sonrası, Disiplin Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıda F.Bahçe’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verileceği öğrenildi. Bu durumda sarı lacivertliler önümüzdeki hafta Ankaraspor’la oynayacağı karşılaşmada taraftarından mahrum kalacak.

Öte yandan yarıda kalan Vestel Manisa-Sakaryaspor maçı ile ilgili ceza kararı, Disiplin Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıda belli olacak. Kaleci Bülent’e 15 maç, antrenör Metin Bayındır’a da 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verilebileceği öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet-Atilla Türker