BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.429,22
HABER /  SPOR

Carlosun Fenere geleceği tarih

Fenerbahçe'nın yalanlamasına rağmen İspanyol basını ısrarlı. Roberto Carlos Fenerbahçe'ye geliyor. İşte tarihi..

Abone ol

İspanya’nın spor gazetelerinden AS, Brezilyalı yıldızın sarı lacivertli takıma transferine kesin gözüyle bakarken, Real Madrid’in uğurlama töreni düzenleyeceğini yazdı.

Fenerbahçe’nin Roberto Carlos’la ilgilenmediğini belirten açıklamasına rağmen İspanyol basını Brezilyalı yıldızın sarı lacivertli takıma gideceği konusunda ısrarlı. İspanya’nın spor gazetelerinden AS, 30 Haziran’da Carlos’un F.Bahçe’ye transfer olacağını ve Real Madrid’in yıldız futbolcu için uğurlama töreni düzenleyeceğini iddia etti. 10 yılı aşkın bir süredir Real formasını giyen Carlos için kulüp başkanı Ramon Calderon’un, "Figo veya Ronaldo gibi arka kapıdan değil, büyük kapıdan uğurlanması için gerekeni yapın" talimatını verdiği ileri sürüldü.

AS’a göre, Roberto Carlos’un uğurlanmasında en büyük sorun tarih olarak gösterilirken, ya lig bitiminde takımın bir turnuvaya katılmak için ABD’ye yapacağı ziyaret sırasında ya da F.Bahçe’nin, Madrid’deki Bernabeu Turnuvası’na davet edilerek bu sorunun çözümlenebileceği kaydedildi. Carlos’un menejeri Dino Pasaliç de, İngiltere, Brezilya ve Katar’dan teklif olduğunu ancak Carlos’un ilk tercihinin F.Bahçe olacağını söyledi.

Real Madrid'e döndü...
İspanyol AS gazetesinin 30 Haziran’da Fenerbahçe ile anlaşmaya varacağını ileri sürdüğü Roberto Carlos, sakatlığı nedeniyle bir süredir ülkesi Brezilya’da tedavi görüyordu.

Ülkesinde 15 gün istirahat eden tecrübeli yıldız dün Madrid’e döndü.