BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlara karşı ‘Balta’ operasyonu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen ‘Balta’ isimli operasyonda 8 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen ‘Balta’ isimli operasyonda 8 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi. Şebekenin Bodrum ve Beldeleri'nde 3 aydır yaklaşık otuz ev ve 40'ın üzerinde iş yerinen hırsızlık yaptığı belirlendi.

Bugün, sabah saatlerinde Bodrum ve Beldeleri'nde 3 aydır yaklaşık 30 ev ve 40'ın üzerinde iş yerinden hırsızlık yapılması üzerine harekete geçen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Gümbet Semti'nde eş zamanlı olarak 8 eve yaptıkları ‘Balta’ isimli operasyonda çalıntı olduğu iddia edilen 2 motosiklet, 15 bin TL değerinde çeşitli ziynet eşyaları, beyaz eşyalar, elektronik cihazlar, bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, cep telefonları, laptoplar ve çeşitli malzemeler ile 1 sustalı bıçak, kapı ve kilit açmakta kullanılan aletler, 1 balta, 1 muşta ve biber gazı ele geçirdi.

Olayla ilgili M.A., H.A., D.Ç., C.Ç., H.A., M.S.G. ve M.C. ile hırsızlık şebekesinin lideri olduğu öne sürülen C.Ö gözaltına alınarak Gümbet Polis Merkezi'ne götürüldü. İşlemlerinin ardından zanlıların yarın adliyeye sevkedileceği bildirildi.