BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,74
ALTIN 2.411,07
HABER /  GÜNCEL

Yeni asfaltlanan yol ayaklarını yaktı

Yeni asfalt yapılan yolda hiç bir uyarı tabelası yoktu. Küçük kızlar da farkında olmadan sıcak ziftin üzerine bastılar ve...

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

İki küçük kız kardeş plajda çıplak ayaklarıyla yürüyorlardı, ama yolun ilerisinde farkına varmadıkları sıcak ziftin üzerine basınca, çığlıkları tüm çevre sakinlerinin toplanmasına neden oldu.

6 yaşındaki Sophie Woodley ve dört yaşındaki kardeşi Jessica'nın ayaklarındaki yanıklar, özel bir yanık biriminin müdahalesiyle tedavi ediliyor şimdi.

Kızların ebeveynleri, çocuklarının gördüğü zarardan dolayı dava açmaya hazırlanıyor. Hem aile hem de olaya tanık olanlar, yol daha yeni asfaltlanmış olduğu ve katran hala sıcak olduğu halde ortalıkta ne bir görevlinin olduğunu ne de bir uyarı tabelası konulduğunu belirttiler.

Baba Robert Woodley, kızların büyük anneleriyle beraber tuvalete gitmek için yürüdüklerini, oynayarak giden kızların farkında olmadan sıcak zifte bastığını söyledi.

Yetkililerden Clive Smith, olay hakkında soruşturma açıldığını, kızların gördüğü zarardan dolayı üzgün olduklarını ve mutlaka sorumluların cezalandırılacağını söylüyor.