BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.402,89
HABER /  MAGAZİN

Bu genç Zerrin Özerin sevgilisi mi?

Kemer 6. Altın Nar festivalinde onunla birlikte sahneye çıktı. Genç şarkıcı dedikoduya yolaçtı. Zerrin Özer de açıkladı.

Abone ol

Kemer 6. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali turizmin hareketli bölgesi
Kemer'de hareketli geceler yaşatmaya devam ediyor... Kemer Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı gecede sahne alan ünlü şarkıcı Zerrin Özer  hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Kemer'de sahne alan Zerrin Özer, destek verdiği genç şarkıcı Seydi Murat ile birlikte sahne aldı. Yeni albünde yer alan "İstanbul" şarkısını ilk kes Kemer'de 10 bin kişi önünde seslendiren ünlü popçu Zerrin Özer, Seydi Murat'a övgüler yağdırdı.



Ahmet Kaya'nın "Çeker Giderim şarkısını alkışlar arasında seslendiren Zerrin Özer, son dönemlerde birlikte sahne aldığı genç şarkıcı Seydi Murat ile çıkan aşk haberlerini de sahnede tekzip etti. Zerrin
Özer, " Murat, genç- çıtır diye bizi yakıştırıyorlar. Ama aramızda aşk yok, bunu da belirtmek isterim
" dedi...

EBRU YAŞAR KÜPELERİNİ KAPTIRDI...
2. SAYFADA...

[PAGE]



Kemer'deki festival gecesinde sahne alan Ebru Yaşar da hayranlarının yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı. Şarkı söylerken kulağından çıkan küpeleri sahneye üzerine koyan Ebru Yaşar beklenmedik bir olayla karşılaştı...

Sahneye çıkan ikiz hayranlarıyla dans eden Ebru Yaşar, küpelerinden oldu. Kız hayranlarından biri sahne üzerindeki küpeleri cebine koyunca Ebru Yaşar da onları armağan etmek zorunda kaldı...

Kemer Festivali ünlü sanatçıların yeni albümlerini ilk kez tanıttığı
konserlere dönüştü... Popçu Tarık Mengüç, Zeynep Mansur ve Fatih Ürek'te, Zerrin Özer ile Seydi Murat gibi yeni şarkılarını ilk kez Kemer'de sevenleriyle paylaştılar.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, festivale katılan sanatçılara teşekkür plaketlerini sunarken, Festivalin gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnunluğu dile getirdi.

Festivalde, Nazan Şoray, Hamiyet, manken Tuğçe Güder, Küçük İbo, Tuğba Hatun ve Burhan Topal da ünlü sanatçıların konserini izleyen isimler arasındaydı.