BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.400,56
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki kız annesini döve döve öldürdü

Talihsiz kadın bir hafta işe gitmeyince arkadaşları merak ettiler. Polise haber verdiler. Polis eve girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

14 yaşındaki kız ve 19 yaşındaki sevgilisi, ilişkilerine izin vermeyen kızın annesini öldürme suçundan dolayı aranıyorlar.

Tylar Witt isimli genç kızın annesi 47 yaşındaki Joanne Witt, geçen pazartesi sabahı, California'daki evinin yatak odasında ölü bulundu. Olaydan sonra ortadan kaybolan Tylar ve sevgilisi şu anda katil zanlıları olarak aranıyorlar.

Ölü olarak bulunan annenin cesedi otopsiye alındı ve vücudunda dövülerek öldürüldüğüne ilişkin bulgular ortaya çıktı.

Kayıp kız ve sevgili Steven Colver için yakalama emri çıkaran polis, çiftin San Fransisco'ya doğru gittiğini düşünüyor. Katil zanlısı sevgililerin kullandıkları araba, salı günü bir inşaat alanında terk edilmiş olarak bulundu.

Annenin ölümü, önceki hafta çarşamba gününden itibaren işe gitmemesinden şühelenen iş arkadaşlarının, sonunda polise haber vermesiyle bulundu. Hafta sonu boyunca, Joanne Witt'in kapısını çalan arkadaşları, pazartesi sabahı erkenden poli çağırarak eve girmişler ve yatak odasında kadının ölü bedenini görmüşlerdi.

BİR AY ÖNCE ANNESİNİ DÖVMEKTEN GÖZ ALTINA ALINMIŞ

        
Cinayet olayından bir ay kadar önce, annesine karşı şiddet uyguladığı gerekçesiyle göz altına alınan Tylar Witt, annesinin şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakılmış.

Önceki olaylar ve çiftin hala kayıp olması nedeniyle, polislerin aklına bir tek, annenin ilişkiye karşı çıktığı için kızı ve sevgilisi tarafından öldürüldüğünü getiriyor.