BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Hesap ver Ersun! Yedeklerden neden verim alınamıyor

Sezon başından beri kritik sakatlıklar kadar yedek oyuncuların düşük performansı da Ersun Yanal'ı zorluyor. Yanal ve ekibinin kulübeden neden verim alamadığı yüksek sesle dillendiriliyor.

Abone ol

Sezona flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe, sadece sol bek takviyesinde eksik kalmıştı. Ancak 7 haftada görüldü ki, sarı-lacivertlilerin asıl eksiği kulübede kaybolan yıldızlar. Sarı-lacivertliler neredeyse ezberlenen bir 11’le sahaya çıkarken, kulübeden oyuna dahil olan isimlerden şuana kadar beklenen verim alınabilmiş değil.

Tek katkı Ferdi'den
Türkiye Gazetesi'nin aktardığı bilgiye göre; teknik direktör Ersun Yanal, ilk 7 haftada tüm oyuncu değişiklik haklarını kullanırken, sadece Ferdi Kadıoğlu ortaya bir fark koydu. Genç yıldız, ilk haftada 1 gol kaydederken, hemen ardından yaptığı asistle de kritik Başakşehir galibiyetinde önemli rol oynadı. Kulübeden gelen Zajc, Alper, Mevlüt bir varlık gösteremedi.

Teknik heyet sorgulanıyor ?
Mevlüt 3 maçta 25, Zajc 3 maçta 85, Alper 2 maçta 24 dakika forma şansı bulurken skora etki edemedi. Asıl kayıplar ise geçen sezon devre arasında büyük umutlarla kadroya dahil edilen Tolgay, Serdar ve Sadık oldu.

Yanal, eski prensi Tolgay'a bu sezon sadece 2 kez şans tanırken, tecrübeli oyuncu toplam 6 dakikalık performansıyla bile eleştiri toplamayı başardı! Stoperler, Serdar Aziz ile Sadık ise mevkilerini Jailson'a kaptırdıkları için seyirci pozisyonundan öteye geçemedi. Tepkiler şimdilik kayıpları oynayan futbolcular üzerinde yoğunlaşsa da Ersun Yanal ve ekibinin kulübeden neden verim alamadığı yüksek sesle dillendiriliyor.