BIST 10.183
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.472,68
HABER /  GÜNCEL

Her gün bin 500 kişiye iftar

Tuzla’da bu yıl Ramazan ayında her gün 1500 kişinin oruç açması sağlanacak.

Abone ol

Tuzla’da bu yıl Ramazan ayında dolu dolu programlar yapılırken, her gün 1500 kişinin oruç açması sağlanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeniliklere imza atmaya hazırlanan Tuzla Belediyesi, Ramazan ayı için gece-gündüz demeden hummalı bir çalışma sergiliyor.

İ.B.B, İ.G Kültür Merkezi yanında kurulan iftar çadırında 1500 kişi; tatlısı, tuzlusu dahil, dört çeşit yemekle oruç açacak. Yine Ramazan ayı boyunca İ.B.B, İ.G Kültür Merkezi’nde her akşam saat 21.00 başlayacak kültür-sanat etkinlikleri aralıksız devam edecek.

Türk Sanat, Tasavvuf, Halk Müziği konserleri, meddah, Necip Fazıl’ı anma gecesi, sinemalar, çizgi filmler, tiyatro, ortaoyunu, değişik yörelere özgü halk oyunları, semazen gösterileri, şiir geceleri, sohbet programları, Hacivat-Karagöz gölge oyunu, çeşitli animasyon gösterileri sunulacaktır,ayrıca geleneksel hale gelen ramazan ayının son haftası yetimler haftası olarak kutlanacaktır, ilçemizdeki yetimler tespit edilip ihtiyaçları karşılanacaktır.

Ayşe EGESOYLA Şiir dinletisi aralarında Mehmet PAKSU, Yavuz BAHADIROĞLU gibi yazarlar, sohbetleriyle Ramazan ayında Tuzla’da olacaklar