BIST 10.211
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.460,40
HABER /  GÜNCEL

Aygüne destek yağıyor

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'e STK'lardan destek yağıyor

Abone ol

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, vakıflar yasası nedeniyle kendisini eleştiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in kendisi için kullandığı sözlerden dolayı ''kalben üzüntü duyduğuna'' inandığını söyledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından, Vakıflar Yasası'na muhalefet etmesi nedeniyle ağır bir dille eleştirilen ATO Başkanı Sinan Aygün'e sivil toplum kuruluşlarından destek geldi. Aralarında Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin'in de aralarında bulunduğu 30'u aşkın sivil toplum kuruluşunun başkanı ATO Başkanı Aygün'ü Oda'da ziyaret ederek, destek verdi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan ATO Başkanı Sinan Aygün, Bakan Şahin'in kendisine yönelik ''O makama hiç yakışmıyor. O kadar sırıtıyor ki Ankaralı ticaret erbabı için üzüntü duyuyorum. Böyle bir başkana Ankaralı esnaf layık değil) şeklinde sarfettiği sözlerin ''çirkin'' olduğunu ve bunları söylenmemesi gerektiğini kaydetti.