BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,66
ALTIN 2.386,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Havza'da temizlik seferberliği başlatıldı

Havza'da 'Herkes Kapısının Önünü Süpürsün' isimli temizlik kampanyası başlatıldı.

Abone ol

Samsun'un Havza ilçesinde belediye tarafından kaplıca turizm sezonunun başlaması nedeniyle "Herkes Kapısının Önünü Süpürsün" isimli temizlik kampanyası başlatıldı.

"Herkes Kapısının Önünü Süpürsün" temizlik kampanyasını etkinlikleri kapsamında bir de çevre yürüyüşü organize edildi. Havza Atatürk Evi önünden başlayan yürüyüşe Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Garnizon Komutanı'na vekaleten İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kunca, Havza Emniyet Müdürü Olcay Aydın, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Havza Atatürk Evi önünden Mehmetçik Meydanı'na kadar süren yürüyüşte öğrenciler cadde ve sokaklardaki çöpleri ellerindeki çöp poşetlerine toplarken, Havza Belediyesi Temizlik İşleri Şefliği çalışanları da vatandaşlara broşür dağıttı.

Mehmetçik Meydanı'nda sona eren çevre yürüyüşün ardından, yıl içerisinde yapılan değerlendirmeler ile çevre temizliği ve çevre düzenlemesi açısından çevresinde örnek gösterilen ilçe sakinlerinden Şuayip Temel, Veli Yiğit ve Şahabettin Çelik'e teşekkür belgesi verildi.