BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.383,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turgutluspor'da imzalar atılıyor

TFF 2. Lig takımlarından Turgutluspor, iç transferde Sadullah Ersaslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Geçtiğimiz sezon ligi istediği yerde bitiremeyen Turgutluspor, önümüzdeki yıl daha başarılı bir kadro kurma çalışmalarına başladı. İlk olarak teknik direktörlük görevine Cafer Orbay ve ekibini getiren Turgutluspor yönetimi oyuncu transferlerine başladı.

Kırmızı siyahlılarda ilk imzayı Turgutluspor'un alt yapısından yetişen Turgutluspor, Bursaspor, Karşıyaka, Bozüyükspor ve son olarak geçtiğimiz sezon tekrar Turgutluspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Sadullah Erarslan'la 1 yıllık anlaşma sağlandı.

Kulübün Irlamaz tesislerinde yapılan imza töreninde Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, Genel Kaptan İbrahim Başçı, Basın Sözcüsü Gökhan Özkızılcık ile futbolcu Sadullah Erarslan hazır bulundu. İmza töreninde konuşma yapan Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, "Sadullah, Turgutluspor'a olan bağlılığının çok iyi bir şekilde göstermiştir.

Kendisi ile yaptığımız transfer görüşmelerinde bize siz rakamı belirleyin ben o rakama imza atmaya hazırım diyerek Turgutluspor için her zaman
göreve hazır olduğunu göstermiştir. Sadullah düzgün karakterinin yanı sıra başarılı bir oyuncu kendisinin Turgutlulu olması sorumluluğunu bir kat daha arttırıyor kendisinden bu sezon beklentilerimiz büyük" dedi.

Turgutluspor'la sözleşme yenilediği için çok mutlu olduğunu ifade eden Sadullah Erarslan ise "Turgutlu benim doğum büyüdüğüm yer, ben Turgutluspor okulundan yetiştim ve kulübüme hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu sezon benden beklentilerin olduğunun farkındayım. Beklentileri karşılayacağımdan ve Turgutluspor'un bu sezon kesinlikle başarıya ulaşacağından benim şüphem yok.

Sezonun ilk imzasını bana attıran ve bana güvenen Başta onursal başkanımız Serhat Orhan'a, Kulüp başkanımız Murat Ayhan ve
yöneticilerimize teşekkür ederim ilk imzayı atmak benim için büyük bir gurur oldu" şeklinde konuştu.

Öte yandan kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Sadullah'ın bu sezon takım kaptanı olarak düşünüldüğü öğrenildi.