BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,59
ALTIN 2.386,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kütahya uluslararası festivale hazırlanıyor

36. Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı, bu yıl Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne de ev sahipliği yapacak.

Abone ol

Kütahya Belediyesi'nin organizasyonunu yaptığı Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde Belarus, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Kazakistan, Makedonya,Yunanistan olmak üzere 6 ülke kendi halk oyunlarını Kütahya Fuarı'nda sergileyecek.

Ayrıca Kılıç Kalkan ekibi ve Kütahya Halk Oyunları'da bu konsepte yer alacaklar. Fuara ayrı bir renk katacak olan Uluslararası Halk Dansları Festivali, 13-18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Festivalin Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Uşak İllerinden de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Etkinlikler Bitmiyor 15 gün devam edecek olan fuar'da Uluslararası Halk Dansları gösterileri dışında 12 Temmuz Orhan Hakalmaz, 19 Temmuz Hande Yener, 20 Temmuz Zekai Tunca ve 22 Temmuz Gece Yolcuları, konserleriyle fuar akşamlarına renk katacaklar.

Bu yıl 9 Temmuz'da startını verecek olan fuar alış-veriş,eğlence, konserler, halk oyunları, ilçe geceleri ve yerel sanatçılarla Kütahyalılarla buluşmayı bekliyor.