BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.504,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karaosmanoğlu 'hayırlı olsun' ziyaretinde

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Valiliği'ne getirilen Ercan Topaca'yı ziyaret etti.

Abone ol

Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü görevinden Kocaeli Valiliği'ne getirilen Ercan Topaca'yı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Karaosmanoğlu'na Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Çöpoğlu, Ercan Yazıcı ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram eşlik etti. Ekip arkadaşlarıyla beraber Vali Topaca'ya ''hoş geldiniz'' ziyaretinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ''Yeni göreviniz hayırlı olsun, başarılar diliyoruz.

Kocaeli göç alan, problemleri olan bir şehir. Bunların çözümü için önceki valilerimizle güzel çalışmalar yaptık. Yeni Valimiz Sayın Topaca ile de güzel eserler ortaya koyacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ''Kocaeli, Türkiye'nin en güzel illerinden birisidir. Bu kente hizmet etmekten gurur duyacağım. Büyükşehir Belediyemiz, belediyelerimiz ve diğer kurumlarla beraber Kocaeli'ne hizmet edeceğiz.

Devlette asıl olan bütünlüktür. Birimler arasında eş güdümü sağlayıp, Kocaeli'ne güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Büyükşehir ile valiliğimiz uyum içinde çalışacaktır. Bu sinerjiyle Kocaeli'ne önemli hizmetler yapacağız. Gelecek bugünden daha güzel olacak'' ifadesini kullandı.