BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hastaya doktor dayağı

Eskişehir'de başından yaralanan bir üniversite öğrencisi, gittiği hastanede doktorlardan da dayak yedi

Abone ol

Eskişehir'de başından yaralanan bir üniversite öğrencisi, gittiği hastanede rapor yüzünden tartıştığı 2 doktorun kendisini darp ettiğini iddiasıyla, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ahmet Şahin (21), Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduktan sonra Adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, çalıştığı mağazada kepenk demirlerine başını vurması sonucu alnından yaralandığını belirtti.

Devlet Hastanesi'nde başına 3 dikiş atıldığını, tedavisinin ardından film sonuçlarını babası Sabri Şahin ile birlikte doktor odasına götürdüğünü anlatan Ahmet Şahin, şu iddialarda bulundu:

''Filmlere bakan Dr. A.E'den önemli bir sağlık sorunum olmadığını öğrendim. Bunun üzerine babam Sabri Şahin'in benim için 2 gün rapor istedi. Dr. A.E, rapor veremeyeceğini belirtti. Bunun üzerine babam ile Dr. A.E. arasında tartışma çıktı. Dr. A.E'nin babamın üzerine yürüdüğünü görünce, önüne geçerek, kollarımı açıp engel olmak istedim. Dr. A.E, beni itti ben de onu ittim. Bu arada, beni polisler ve güvenlik görevlileri tuttuğu için Dr. A.E. tarafından tekmelendim. Bu esnada diğer doktor O.E, dikiş atılan alnıma yumruk attı ve beni tekmeledi. Yumruğun etkisiyle dikişlerim açıldı ve alnım yeniden kanamaya başladı.'' Şahin, ikinci defa alnına dikiş atıldığını ve kavgaya karışmayan başka bir doktorun daha sonra kendisine 2 günlük rapor verdiğini ifade ederek, kendisine tekme ve yumruk atan 2 doktor hakkında savcılığa 2 suç duyurusunda bulunduğunu bilirdi.

Tıp Bayramı'ndan bir gün önce böyle bir olaya maruz kalmaktan üzüntü duyduğunu belirten Şahin ''Bu olaylara babam Sabri, annem Bağdagül Şahin ile orada bulunan görevliler ve polis memurları şahittir. Doktorların böyle davranmaması gerekir'' dedi.

Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu olayı doğrularken, adli makamlara intikal eden olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.