BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.438,38
HABER /  GÜNCEL

Hastaneye gitti yankesiciler çarptı

Bursa'da bir iş adamı torununu götürdüğü hastanede yankesicilerin gazabına uğradı. Bakın iş adamını nasıl çarpttılar!

Abone ol

Bursa'da, oto çekici firması sahibi 49 yaşındaki Şaban Şahin, rahatsızlanan torunu 5 yaşındaki Nur Sima Şahin'i götürdüğü hastanede soyuldu. Şahin’in üzerinde taşıdığı 4 bin 600 TL, 2 bin 50 dolar ve 1000 TL'lik çekin 5 kişi tarafından yankesicilik yöntemiyle çalınması hastanenin güvenlik kameralarınca da saniye saniye görüntülendi.

Merkez Osmangazi İlçesi Beşyol Mevkii'nde oto çekici firması bulunan Şaban Şahin, bir kısmını arkadaşından aldığı para ve çeklerle, başka birine olan borcunu ödemeye giderken, gelen telefonla torunu Nur Sima Şahin'in rahatsızlandığını öğrendi. Gelini Sultan ve torunu Nur Sima Şahin'i evlerinden alarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götüren Şahin, sıra numarası aldıktan sonra torununun simit istemesi üzerine bahçeye çıktı. Simit parasını vermek için elini cebine atan Şahin, cebinde bulunan 2 bin 500 TL'sini borç aldığı toplam 4 bin 600 TL, 2 bin 50 dolar ve 1000 TL'lik çekin çalındığını fark etti. Şahin hemen hastane polisine başvurdu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde incelenen hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarında, Şahin'in kayıt sırasındayken arkasından sıraya giren 3 kişiden 2'si etrafını kontrol ederken, diğerinin cebindeki para ve çekleri alarak uzaklaştığı, 2 kişinin de onlara gözcülük yaptığı, yapılan işaretleşmenin ardından hepsinin uzaklaştığı tespit edildi. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilen 5 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Soygunun hastanede yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için meydana geldiğini söyleyen Şaban Şahin, “Hırsızların yakalanmasını bekliyorum. Ayrıca yeterli güvenlik önlemi almayan hastane hakkında da dava açacağım” dedi.