BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68
HABER /  GÜNCEL

Hanife Gürdal sevgilisi kim Kemal Ayvaz ne iş yapıyor yaşı kaç?

İzdivaç programı ile ünlenen Hanife Gürdal, sosyal medya paylaşımları ile konuşulmaya devam ediyor. Başörtüsü çıkaran, daha sonra mini etek giyen Hanife'ye tepkiler yağmıştı. Peki aradığı aşkı bulan Hanife Gürdal'ın sevgilisi Kemal Ayvaz kimdir, ne iş yapıyor?

Abone ol

Katıldığı bir izdivaç programında hiçbir talibini beğenmeyen ve kısa sürede tavırları ile fenomen olan Hanife Gürdal  yine yaptıkları ile konuşulmaya devam ediyor. Önce saçını açan sonra bikini giyen Hanife'ye takipçileri sık sık tepki gösterse de Hanife paylaşımlarına devam ediyor. Aradığım aşkı buldum diyen Hanife Gürdal'ın yaklaşık bir yıldır hayatında fotoğrafçı sevgilisi Kemal Ayvaz var. Peki Kemal Ayvaz kimdir, ne iş yapıyor aslen nereli? 

İzdivaç programı sonrası, TV8'deki bir dizide yer almaya  hazırlanırken dizisi yayından kaldırılan Hanife işsiz kalmış ve İzmir'de bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı.

Pompacılık işinden de aradığını bulamayan Hanife radikal bir kararla başörtüsü çıkardığını açıklamış büyük tepki almıştı. En büyük tepkiyi hayranlarından alan Hanife'nin yeni halini eleştirenlerin yanısıra beğenenler de oldu. 

Yaklaşık 2 yıldır yeni haliyle poz veren Hanide gün geçtikçe açılmaya devam etti. Önce mini elbise sonra bikini giyen Hanife gelen kötü yorumlara karşılık olarak 'Daha g.tümü açacağım şeklinde talihsiz bir açıklama yapmıştı. 

Son olarak Hanife'nin paylaştığı bu fotograf olay oldu. Mini elbisesi ile rüzgarlı bir havada salıncağa binen Hanife yine takipçileri tarafından tefe kondu ve bu pozuna yüzlerce yorum yağdı.

KEMAL AYVAZ İLE AŞK POZU: Hanife Gürdal, erkek arkadaşı ile aşk pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Sevgilisi Kemal Ayvaz ile birlikte tatil yapan Hanife Gürdal, paylaştığı fotoğraflara “Aşkım” notunu da düşerek, sevgilisini takipçilerine tanıttı. Mardin’de tatil yapan çift, instagram hesaplarından birlikte çekildikleri pozları paylaşıyor. Tiyatrocu olduğu öğrenilen Kemal Ayvaz’ın daha genç göründüğünü yazan sosyal medya kullanıcıları, Hanife Gürdal’ın Kemal Ayvaz’ın annesi gibi durduğunu kaydetti. Kemal Ayvaz’ın kaç yaşında olduğu bilinmiyor, Hanife Gürdal ise 24 yaşında.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hanife Gürdal'dan bomba taciz itirafı! Sevgilisi Kemal Ayvaz ile bakın nasıl tanışmış
Foto Galeri Hanife Gürdal'dan bomba taciz itirafı! Sevgilisi Kemal Ayvaz ile bakın nasıl tanışmış Galeriye Gözat