BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
MAGAZİN

Hakan Altun'dan olay protesto! Telleri kesti

Sanatçı Hakan Altun, normalleşme sürecinde eğlence merkezlerinin açılmamasını protesto etti. Altun, Atatürk portresinin de yer aldığı videosunda gitarının tellerini kesti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı normalleşme planında eğlence merkezlerinin yer almamasına sanat camiasının tepkileri sürüyor.

Sanatçı Haluk Levent, müzisyenler için fatura dayanışması başlatırken sanatçılardan oluşan bir heyetle Ankara'ya gideceğini açıkladı.

Tarkan ise müzik ve eğlence merkezlerinin yer almadığı kararların kendileri için haksızlık olarak nitelendirirken çifte standarda son verilmesini istedi. Tarkan, twitter'dan yaptığı açıklamada "Yetkili merciler acilen müzik ve eğlence sektörünü destekleyici yönde yeni karar ve uygulamalarla sanata, sanatçıya, tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkmalı" ifadesini kullandı.

Hakan Altun gitarının telini kesti

Karara en ilginç tepkiyi ise Hakan Altun gösterdi. Sosyal medyada paylaştığı videosunda hiç konuşmayan ve kameraya bakan Altun, gitarının tellerini keserek "Bilmem anlatabildim mi?" yorumunu paylaştı.

Sitene Ekle