BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04
HABER /  GÜNCEL

Haftanın şanslı günü cuma 8 - 14 Nisan 2019 Terazi Burcu Hande Kazanova

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Terazi burcunu sizler için yorumladı. 8 - 14 Nisan haftasında Terazi burcunu neler bekliyor? Geri planda durduğunuz haftalardan biri olacak.

Abone ol

Biraz geri planda durduğunuz, ketum olduğunuz ve hayatı anlamlandırmaya çalıştığınız haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler. Ortak parasal birtakım işleriniz varsa, yine bu pazartesi sabah saatlerinde halletmeye özen göstermelisiniz.

Salı ve çarşamba günleri daha fazla gezmek, dolaşmak, dış ortamlarda bulunmak ve diğer insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Çarşamba günü çok önemli olacak.

Jüpiter, Yay Burcu’nda gerilemeye başlayacak. Kişisel haritanızda Jüpiter geri hareketteyse, geriye gidiyor olması önününüzdeki 4,5 - 5 aylık süre içerisinde daha şanslı bir etki altında olcağınızı gösterebilir. Bu hafta çarşamba ve cumartesi günlerine dikkat etmeniz gerekecek.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda ve aile bağlantılarınızda ya da partnerinizin kariyeriyle ilgili konularda birtakım sıkıntı ve problemlere açık olacaksınız. Bu haftanın en şanslı günü cuma günü olacak. iş hayatınızda güzel etkileşimler karşınıza gelecek, yakın çevreniz ve iletişim halinde olduğunuz insanlardan alacağınız güzel teklifler kendinizi çok mutlu hissettirebilir. Güzel bir hafta olsun.