BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.402,13
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu havası!

Mart ayındayız. Her an her şey olabilir. Sıcaklık da artar, kar da yağar. Hafta sonu ne olacak? İşte 7 bölgede durum...

Abone ol

Türkiye’nin iç ve doğusunda sıcaklık hafta sonu da yükselmeye devam edecek. Batıda ise Ege Denizi’nden gelen bulutlar, zaman zaman bulutlanmayı artırıyor ve hafta sonu hafif yağmura da neden olacak.

İSTANBUL BULUTLU

İstanbul bugün parçalı bulutlu, öğleden sonra hava daha bulutlu olacak. Poyrazdan dolayı hissedilen sıcaklık 14-15 derece civarında. Pazar günü soğuma ve yüzde 70 olasılıkla yağmur görülecek.

2 GÜNLÜK TAHMİN 08 Mart
Cumartesi
09 Mart
Pazar
En Yüksek 15 15

En Düşük

7 8
 
  PARÇALI BULUTLU ÇOK BULUTLU

ANKARA ISINIYOR

Ankara iki gün daha ısınmaya devam edecek, gökyüzünde bulut az.

2 GÜNLÜK TAHMİN 08 Mart
Cumartesi
09 Mart
Pazar
En Yüksek 21 19
En Düşük 6 7
 
  AZ BULUTLU AZ BULUTLU

İZMİR SICAK

Ege Denizi’nden gelen bulutlar İzmir’de gün içinde havayı kapatabiliyor, sıcaklık ise yüksek. Bu akşam ve pazar günü İzmir’de hafif yağmur olacak.

2 GÜNLÜK TAHMİN 08 Mart
Cumartesi
09 Mart
Pazar
En Yüksek 20 18
En Düşük 11 8
 
  PARÇALI BULUTLU PARÇALI BULUTLU  


Marmara Bölgesi’nde sıcaklık yüksek ama poyrazdan esecek rüzgar, termometrenin gösterdiği sıcaklığı 3-4 derece daha düşük hissettirecek. Bu akşam Edirne- Çanakkale civarında hafif yağmur olacak. Yarın bölgede lodos hafif esecek. Pazar günü ise Marmara’da lodos sert esecek, 4-5 derece soğuma ile birlikte yağmur geçişleri bekleniyor. Bugün Edirne ve Çanakkale 18, Sakarya 23 derece.

İç Anadolu’da pazar gününe kadar sıcaklık yükselmeye devam edecek, hafta sonu Sivas çevresinde bile 15 dereceye çıkacak. Gece sıcaklığı da 0 dereceyi geçiyor. Sabahın erken saatlerinde hafif sis oluşabilir, öğle saatlerinde ise güneş görülecek. Bugün Konya 20, Eskişehir 19, Sivas 10 derece.

Ege Bölgesi’nde sıcaklık yüksek, kıyılarda rüzgar güneyli ve sert esiyor. Yunanistan üzerinden gelmeye devam eden bulutlar, üç gün daha Ege’de zaman zaman gökyüzünü kapatacak. Bu akşam ve pazar günü Ayvalık-İzmir arasında hafif yağmur da görülebilecek. Bugün Denizli 25, Kütahya 22, Muğla 24 derece.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yüksek sıcaklık, zayıf rüzgar ve açık gökyüzü ile bahar havası, hafta sonu boyunca etkisini sürdürecek, sadece pazar günü beyaz bulutlar daha sıklıkla görülebilir. Antalya 22, Diyarbakır 20 derece.

Doğu Anadolu’da sıcaklık pazar gününe kadar yükselecek, bölgede pus da oluşabilir ama gökyüzünde bulut az. Erzurum’da gece sıcaklığı -12 dereceye çıktı. Bugün öğle saatlerinde Erzurum 2, Malatya 18, Van 4 derece.

Karadeniz Bölgesi güneşli ve daha da ısınıyor, yarın sıcaklık Samsun’da 25 dereceyi geçecek. Bolu-Kastamonu arasında bugün sis oluşabilir. Pazar günü Doğu Karadeniz bulutlanacak, hafif yağmur da görülebilir. Bugün Trabzon 19, Bolu 20, Samsun 23 derece.